agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Beğeni Düzeni499Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-11-2013, 21:20   #61
Ağaçsever
 
Mustapha_66's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-02-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 55
Galeri: 1
Sizin gibi insanları toplumun gözünün içine sokmak lazım ki, şu dünyada ufacık meseleleri bile kendilerine dert etmeyi adet edinmiş insanlara ders olsun. İçinizdeki yaşama sevinci ve umudu hiç bitmesin. Sağlıcakla kalın.

Mustapha_66 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-11-2013, 22:13   #62
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 642
Ne yazacağımı bilemiyorum sevgili Loveforlife. İsminin arkasında böyle bir hikayenin, böyle bir kişiliğin olabileceği aklıma bile gelmedi. Zaman zaman sayfanıza girdim, çiçek ve hayvan sevginizi hissettim , anlatış tarzınız farklıydı, akıcı ve dokunaklıydı.
Size karşı biraz mahcubum, kendimi öyle hissediyorum.
Bazen başka uğraşlar hayatımızı öyle işgal ediyor ki , etrafımızdaki güzellikleri göremeye biliyoruz. Zorluklar karşısında gösterdiğin metanete hayran kaldım. Olumsuzluklara takılmamışsın, hayatı olumlu yönleri ile görmeye çalışmışsın ve bu sana bir sürü artı olarak geri dönmüş. Kutlarım seni.

tourkana, maki01, pria ve 5 kişi beğendi.
edelvays58 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2013, 04:10   #63
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-10-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 1,478
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Herkes kendi inancını yaşar. Benim inancımda perşembeyi cumaya bağlayan gece dua edilir, ölmüşlere Kur'an-ı kerim okunur. Bu geceye de cuma gecesi denir. Büyüklerimizden gördüğümüz budur. Size göre geri kafalı olabilirim ama hiç kusura bakmayın seküler olmak adına kaç gün yaşayacağımı bilemediğim şu dünyada inancımı bir yana koyacak değilim. Ben inançlı biriyim vesselam!

Sizinle daha fazla polemik yaşamak da istemiyorum...
Sayın loveforlife.

Sizinle hiç istemeden, hele de hiç farkında olmadan küçük bir polemik yaşadık.
Bu yaşananlar aynen tedavülden kalkmış bir para gibi benim için. Bu gün için hiç bir anlamı ve değeri yok benim açımdan.

İçimizden biri başlıklı bu sayfa altındaki açıklama ve bilgilendirmenize henüz bilgi sahibi oldum. Güzel, detaylı ve içten bu paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.

Yaşadığınız zorluk ve sıkıntılar karşında gösterdiğiniz deneyim ve direnmenizi gönülden kutluyor, hepimize örnek olacak yaşam tarz ve anlayışınızı yürekten destekliyorum.


Düzenleyen s.serdar : 28-11-2013 saat 19:38
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2013, 17:02   #64
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Galeri: 21
Kalbimden 2 kere ameliyat oldum, 2.'sinde aort kapakçığı yerine mekanik işleyişe sahip bir kapak, 7.cm çapa ulaşmış aort damarının yerine da bir hortum damar takıldı... Bunlar toplasanız 10 saat süren bir ameliyatla yapıldı, şu anda çok şükür çok iyiyim..
Bu mekanik kapak her kalp atışında tik-tak diye ses çıkartıyor, işte bu ses bana "Duyuyorum öyleyse varım" mesajı veriyor. Bu sayede yaşamın ve sağlığın önemini, sevmeyi sevilmeyi daha da önemsiyorum.
Seninle Ağaçlar.net in doğum gününde tanıştık, ben de senin gülüşünden , yaka kartına yazdığın isimden ve çizdiğin resimden ve çiçekli kolyenden kısaca loveforlife 'dan etkilendim, bak bu sayede bir daha karşlılaştığımızda adını rahatlıkla hemen hatırlayacağım.
En yakın zamanda bir bonsai toplantısı ve atölye çalışması yapalım Bursa'da, bize uygun yeri en iyi sen bulursun . Güzel çiçekli ,yeşil yapraklı bonsailer yapalım , aslında biçimsiz gözüken çalı çırpı görünüşlü ağaçlardan da sabredildiği ve çaba gösterildiği takdirde nasıl estetik birer sanat eseri olabileceğini öğretelim.

tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-12-2013, 12:23   #65
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 29-07-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 7
Kendinizi anlattığınız satırları ve sizi tanıyan dostların sizinle ilgili yazdıklarını okudukça Hz Pir'in dizelerindeki manayı çözmüş güzel gönüllü bir insan gördüm . Yaşam sevinciniz hiçbir zaman eksilmesin ,umduğunuz herşeye kavuşmanız dileğiyle .
Misafirsin bu hanede ey gönül,
umduğunla değil bulduğunla gül,
hane sahibi ne derse o olur,
ne kimseye sitem eyle, ne de üzül... Hz.Mevlana

ertem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-12-2013, 15:52   #66
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Galeri: 215
Sevgili loveforlife, Ankara toplantısında yanıma gelip sevdiklerimden selamlar getirdiğinizi söylerkenki içtenliğiniz ile tanıdım sizi. Güzel gülümsemeniz, incelikli konuşmanızla hemen içim kaynayıvermişti size. Uzaklarda da olsak güzel duygular beslemenin keyfini yaşadıklarımdan biri oldunuz.

Sevgili dostum, hayat zaman zaman bizleri sınıyor galiba. Birgün onu, birgün bunu ama şiddeti ya da şekli değişik olsa da kimseyi es geçmiyor. Önemli olan o sınanma günlerinden galip çıkabilmek. Hepimizin bir öyküsü vardır mutlaka ya benim de annemle ilgili var.

Anneme kolon kanseri teşhisi konulup tedavilere başlandığında tanıdığımız olan hoca beni kenara çekip kendimi hazırlamamı, yapacağı bir takım operasyonların annneme ancak 2 yıl kazandırabileceğini söylemişti. O anda yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam. Daha sonra yaşananları ise, hele bir ameliyatı sonrası hastane mikrobu kaptırıldıktan sonra karantina odası dolu olduğu için apar topar hastaneden çıkarıldığında yaşadıklarımızı ne anlatmak isterim ne de hatırlamak. Bence önemli olan sonuç. Annem hastalığının12. yılını bitirdi ve şu anda hala yaşama sıkı sıkı tutunuyor. Yani hayata karşı 10-0 galip durumda. Bazen mucizeler insanın yaşama olan bağıyla gerçekleşiyor galiba. Sevgili dostum; zaman zaman yaşadığınız zorluklara, o güzel kişiliğinizdeki olumluluklarla sizin de hayata karşı 30-0, 40-0 galip geleceğinizden eminim.

Sizi tanımak çok güzel, sevgiler...

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-12-2013, 16:13   #67
Ağaç Dostu
 
Müjgan Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 654
Galeri: 11
Sevgili Loveforlife,
Sağlık haberlerini Sevgili Güler le takip ediyorum,hep gülümseyen pırıl pırıl neşeli gözler ve o sempatik yüz Bursa gezisinde hafızalarımıza kazındı,senden o savaşçı ruhunu canlı tutmanı ,mücadelen de hep yanında olduğumuzu bilmeni istedim,biz senden alacağımız güzel haberlerle mutlu olacağız ,Sevgili Neslihan ne kadar çok sevildiğini tahmin bile edemezsin

Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-12-2013, 22:52   #68
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Galeri: 2
İnsan hayatında öylesine güzel tesadüfler olur ki zaman zaman... Benim için de agaclar.net, belki de hayatımdaki en güzel tesadüf. Onca sıkıntı yaşarken bir anda kendimi içinde bulduğum bir sevgi seli.

Ben burada hep sahip olmak istediğim aileyi buldum. Sevgiyle elele veren, engelleri aşan, her derde deva olmak için çırpınan kocaman bir aile! Daha önce hiç ablam yoktu benim, her derdimi paylaşabildiğim ablalarım oldu. Hiç yaşamadığım baba sevgisini gördüm, "yanındayız" diyerek sırtımı sıvazladığınızda. Kardeşlerim sormadı sizin kadar; halimi, derdimi... Bırakın aileyi, benim sizin gibi bir arkadaşım dahi olmadı bugüne dek. Ne güzel yürekli insanlarsınız siz!

Çok uzun süreden sonra ilk kez mutluluktan ağladım bu gece. Anacığımla oturup karşılıklı ağladık. Sizi tanıyana kadar hep aynı ben olmama rağmen yapayalnızdım. Ne akrabalar haz ederdi, ne komşular, ne de iş arkadaşlarım... Hiçbir zaman çözemezdim sebebini. Şimdi biliyorum ki, demek birileri beni seviyormuş, hem de çok seviyormuş. Sorun bende değilmiş yani...

Siz hep mutlu olun, olur mu? Hepinizi tarif edemeyeceğim kadar çok seviyorum. İyi ki hayatımdasınız. Beni olduğum gibi sevdiğiniz ve her koşulda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim....

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-12-2013, 12:34   #69
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-08-2013
Şehir: antalya
Mesajlar: 226
sevgili loveforlife abla o kadar içtensinki seni tanımadan bile sevmek çok kolay, inşallah Allah şifalar versin sana senin sevgin sadece insanlara değil ki hayvan sevgin bile o kadar büyükki, hayvanları seven bir insan bütün canlıları sever. resimlerdeki gülücüklerin hiç eksik olmasın yüzünden.

helin-123 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024