agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-06-2012, 00:47   #10
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-11-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 343
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Bilim deyince , bilimin üniversite yapılıyor olması bakımından, üniversite dışında bilimsel görüş aramamanızı öneririm.
Bilim kuruları ticari kurumlar olmadıkları için bilimsel olarak uygun gören bilim adamları işlenmiş gıdalardan uzak durun da diyebilir, eğer bilimsel olarak bir sakınca görüyorlarsa. Ticari ürünler üniversitelerin varlık nedeni değildir sanırım karıştırdınız durumu.
Ben paketlenmiş sütle yaptım bugüne kadar kefirleri hiç bir sorun yaşamadım.
Keşke üniversitelere sizin kadar safça bir güven duyabiliyor olsaydım. Özellikle günümüzde ülkemizde üniversite ve benzeri bilimsel kurumlar ile bilimi böylesine bağdaştırıyor olmanız bana çok iyimser göründü. Özellikle meslek yüksek okulları ile üniversite kavramının birbirine karıştırıldığı ülkemizde sizin yaklaşımınız fazlasıyla iyimser. Bence siz bazı şeyleri karıştırıyorsunuz.

polatuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025