agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-05-2012, 10:15   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-12-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 25
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vourla Mesajı Göster
Ben de kefir'i cam kavonuzda ve üzeri peçete ile kapatılmış olarak güneş görmeyen yerde mayalıyorum, havaların ısınmaya başladığı bu aralar 12 saat arasında içilecek kıvama geliyor.
bende kavanoza aldıktan sonra üstünü streç flim ile kaplıyor ve üzerine kürdan ile 20 tane kadar delik açıyorum.

yusufziya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025