agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-05-2012, 09:06   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-07-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Bulunduğu ortamın ısısına göre, içinde kefir mayası bulunan süt daha az veya fazla sürede kefire dönüşür. Artık yaz geldiğine göre, kefiriniz 48 saatten önce mayalanmaya başlayacaktır büyük ihtimal. O sebeple zaman zaman kapağını kaldırıp kontrol edebilirsiniz, yaz dönemi için belirli bir düzene oturması açısından.
teşekkür ederim ilginize

ereninannesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025