![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Alıntı:
Kefir özelinde bilemiyorum ancak, kaynatma ile süt içeriğindeki ısıya dayanıklı olmayan faydalı enzimler, bakteriler vb kaybolmakta, doğal yağlarının yapısı da değişikliğe uğramakta, çiğ sütün (hastalıktan ari olduğunun kesin olması kaydı ile) besin değeri daha yüksek olmalı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
Şehir: Regensburg, Ankara, Bergama
Mesajlar: 496
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-07-2011
Şehir: Mardin
Mesajlar: 84
|
Özlem hanım ben şunu merak ediyorum, daha önce sordum mu bilemiyorum?, çiğ sütle yapılan Kefir, ekşidikçe sütün içindeki zararlı mikro organizmaları etkisiz hale getiriyor mu?, teşekkür ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|