agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-09-2012, 16:02   #11
Ağaç Dostu
 
Ayşe Derin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Konya
Mesajlar: 232
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
İlginç bir yazı yazmışsınız ekmeğin üstü kurumasın diye bezle örtülür dolapda da gayet güzel kabarır denerseniz görürsünüz.

Üniversite de ağzını kapakla kapamayın,örtün diyor okuduğunuzda anlayacağınız gibi örtmeyi öneriyoruz. Sizinde bildiğiniz üzere çıkan gazlardan ötürü. Biraz daha dikkatli olmalı kişisel gözlemlerinizi genellemeden önce. Ben yazları dolaba koyarım gündüz gayet de güzel mayalanır.

Kefirin yorulması gibi bir durum da yoktur. Nadasa alınma tarlalarda geçerli eski bir tekniktir. Artık o da yapılmıyor.
Sayın Memet;

Kefirde bulunan mikroorganizmaların harcayacağı oksijen miktarı mikro düzeydedir, kavanoz ağzına kadar dolu olmadığı sürece kapakla süt arasında kalan havadaki oksijen fazlasıyla yeter.

Ayşe Derin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025