agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-09-2012, 12:21   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-12-2009
Şehir: Adana
Mesajlar: 43
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hamdullah Mesajı Göster
Benim demek istediğim, bütün canlıların yeterli miktarda oksijene ihtiyacı var, kapak sıkı bir şekilde kapalı olursa Kefir'i olumsuz yönde etkileyeceğini, onu için, üzerine temiz bir bez veya peçete bırakılması daha iyi olur diye düşünüyorum.
bazı bakteriler oksijensiz solunum yaparlar,

herbil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025