![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhabalar selam ederim, kuş sesleri ve iyi enerjili topraklardan şifalı ağaçtan tüm samimiyetimle.. Sakız ağacı dostları Sakız ağacından ürün alma (damla sakızı) dönemi başlamak üzere bölgeye göre başlanabilir. Bilgi paylaşım, öneri ve çalışmalarıma ziyaret etmeye beklerim. 0530 353 34 74 cesmeli86@mynet.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2012
|
Selamlar Has sakız fidanı üretmeye çalışıyoum yorumlarınızı almak isterim, şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2009
|
Sayın inkibustr yüklediğiniz sakız fidanı resimlerine hayranlıkla baktım ve çok sevindim. Bu fidanların üretim tekniği nasıldır.son resimden anladığım kadarı ile göz aşısı ile aşılanmış herhalde. Bu üretim faaliyetini nerede yapıyorsunuz,adresinizi yazarsanız seranızı ziyaret etmek isterim. Benim Urla da bulunan özel ağaçlandırma sahasına dikmek için sakız fidanına ihtiyacım var. Tel:0533 310 65 93 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Tekin Çiçekçilik 05324315990 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fidanlığınızın yerini öğrenebilirmiyim. Ben fidan almak istiyorum. İyi çalışmalar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
Fidanlığım çeşme de ıldırı yolu üzerinde bulunan yalı mahallesindedir irtibat için Tekin Çiçekçilik 05324315990 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|