![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
İlk yıl bende yanmıştım. Hatta bazılarını (kayınvalidemin verdiklerini), çiçek açmıyor diye söküp atmış ve yerlerine domates fidesi dikmiştim. O yıldan beri artık her yıl çiçek açan şebboylarım var. Her yıl tohumlardan üredikleri için, hiç boş kalmıyor. Bazı şebboylar çiçek açarken, bazıları 1 yıl kendilerini geliştiriyorlar. Açacak olanlar, bu günlerde yeni yeni çiçek açmaya başladılar. Önümüzde ki yıldan itibaren, sizinde her yıl açan şebboylarınız olacak. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Ne varsa kafidem de, kozmosum da var, onlar böyle "yok 1 sene bekleyin, 1 sene sonra canım isterse çiçek açarım" gibi sosyetik triplere girmezler. Daha da ekmem şebboy.Sayın ipektuğçe, siz sonbaharda ektim yazmışsınız, sizinkinin türü farklı mı? 1 aydır çiçek açtı demişsiniz. Benimki Cherianthus cheri, mealen Vicdansız Sabuha da denebilir Tohumları turuncu - açık kahverengi arası birşey, bit kadar minicikler. Susam tanesinden çıkan yarım susam gibi birşey.Sayın ayazkentli, demek siz de yananlardansınız Seneye çiçeklenir diyorsunuz da bakalım o zamana kadar firesiz büyürler mi? Geçen yıl çimlendi, filizler öldü sonra. Mağdurum, şimdi 1 yıl olayını öğrendim, duble mağdurum![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|