![]() |
|
![]() |
#391 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2025
|
Dereotu ya da kimyona çok benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-10-2020
|
Ektim bakalım nasıl çıkacaklar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaçsever
|
Kesinlikle ama şebboy cıkarsa cok makbule geçer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2014
|
Alıntı:
. Şebboy tohumu alacaksanız profesyonel F1 Şebboy tohumu satan bu siteden alabilirsiniz. . https://www.bahcetohum.com/index.php...Febboy&lang=tr . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaçsever
|
Az önce tekrar a101 gittim sebboy tohumu aldım bir pakette bildiğimiz sebboy tohumu diğerinde ise bu şekilde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-04-2025
|
Sebze tohumu değil, resmen piyango olmuş bu iş. Bir dahaki sefere markette açıp bakmak gerekecek galiba! You might as well try your luck here https://bahsegel-turkiye.com/ Düzenleyen ToprakBilge : 02-05-2025 saat 09:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaçsever
|
Alttaki sebboy ama üsteki berilsiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2016
|
tihumlari dogrudan topragami serpiyorsunuz. ben de tohumdan yetistirmek istoyrum ama pek bilgim yok, Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Ağaçsever
|
![]() Alıntı:
Sebboy Tohumu Ekim Talimatı: 1. Gevşek, humuslu ve hafif nemli toprak hazırlayın.saksiyi doldurun 2. Tohumları toprağın üzerine serpin. 3. Üzerini çok ince bir toprak veya torf tabakasıyla (0.5 cm’den az) hafifçe örtün. 4. Sprey ile toprağı nemlendirin (suyu bastırmadan). 5. Saksıyı aydınlık ama doğrudan güneş almayan bir yere koyun. 10 15 güne çıkar Sebboy Fidelerini Ayırma (Şaşırtma) Talimatı Ne zaman yapılır? Fideler 3–4 gerçek yaprak çıkardıysa ve boyları 4–6 cm civarına geldiyse. --- Nasıl Yapılır? 1. Toprağı hafif nemlendir: Ayırmadan 1–2 saat önce sulama yaparsan kökler daha kolay çıkar. 2. Fideleri nazikçe ayır: Küçük bir çubuk veya kaşık yardımıyla köklerine zarar vermeden, tek tek çıkar. 3. Yeni yerlerine dik: Ayrı saksılara veya bahçeye 30 cm aralıklarla dik. Kökleri düz olacak şekilde yerleştir, toprağı hafifçe bastır. 4. Can suyu ver: Diktikten hemen sonra az miktarda su dök. Toprağın nemli ama çamur gibi olmamasına dikkat et. 5. İlk birkaç gün gölgede tut: Fideler yerlerine alışana kadar doğrudan güneşten koru. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|