agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2009, 21:46   #11
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
ilaveler:

Balığı şişe takmadan evvel bol zahterlenmiş sızma zeytinyağda bekletin bir kaç saat. Sobaya koyduğunuzda da arada yukarıdan tabakta kalan yağı üstten balığa az az dökün.
( yağı çok dökerseniz alev alacaktır aman dikkat.)
(Zahter : Bir cins kekik. Rodosda tüm balıkları bununla ızgara ediyor Rum lokantacılar.)

Şişlere takılan malzemenin aşağıya boşalmaması için şişin ucuna küçük soğanlar takın. Soyun soğanı ve bütün olarak geçirin şişin ucuna, onlar da pişiyor ve pek de leziz oluyorlar.
Sayın hosseda çok teşekkürler merakımı giderdiniz.
Soğan fikride güzel. Ben tavuk kanatlarına düşmesin diyem biberlerin sapını takmıştım. Çocuklarım pişmiş soğana bayılıyorlar.

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025