agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2009, 10:25   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Sayın lokosit,
Yukardaki mesajlarımın bir tanesinde 1,5 kg.lık bir adabeyinden çıkarılmış şişliklerin bu sobada pişirilmesine ait fotoğrafım var. Aşağıya da levrek pişirilmesine ait olanını ekliyorum.

Bu sobada balık iyi pişiyor. Ama kalın derili olanı tercih edin. Derisi yansa da içi kurumuyor ve pek leziz oluyor. Aslında balık da kalaylı kağıda sarılıp pişirilmeli, son evrede kağıt alınmalı ve hafiflemiş ateşte kızartma faslı yapılmalı.

Tasarım gırla idi de çoğunu uygulamaya imkan bulamadım ne yazıkki. Ama sizde yaşayacağız bu uygulamaları diye hissetmekteyim. Aman devam...

Eklenen Resimler
  
tener ve Milla beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025