agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni44Beğeniler
  • 3 Gönderen hosseda
  • 14 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen Tura
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen bahçehobi
  • 3 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen lokosit
  • 2 Gönderen bahçehobi
  • 3 Gönderen sigortacihasim
  • 1 Gönderen Selehattin 67
  • 6 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen sigortacihasim

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-09-2012, 13:50   #5
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Teşekkürler sayın lokosit,

Çalışmalarım devam ediyor iyi lezzete ulaşabilmek için. Fırının ağzındaki kırıkları ustanın tamir etmesi lazım ki kapak kapanınca hiç hava ile temas kalmasın ve fırın görevini tam yapabilsin. Umudum bu hafta sonu tamirat işi hallolur.

Geçen hafta bu hali ile birde böbrek yatağı denedim. Kasap böbrek yatağının üstündeki yağın fazlasını aldı, bende de acemilik var kalsın deyemedim ama anladım ki o yağlar hiç ellenmeyecek ve et onlarla birlikte pişecek ki kurumasın. Netice olarak ikinci denemeyide geçtim. Şu anda meşe odununun köz haline gelmesi ve eti fırına astıktan sonra pişinceye kadar beklenecek süreyi tesbit etmek konusunda sorunum pek kalmadı. Onları yakaladım sayılır.

Eti devamlı aldığım yerdede bir şaşkınlık var gibi etlerin eski lezzeti yok ama hayvanlar hep irileştiler belki de ondan.
Ete hiç muamele yapmıyorum ve hiç bir şeyde ekmiyorum üzerine.
Ayrıca internette bu konuda bir kaç video buldum onları sık sık izleyip ders yapmaktayım.
Bu kış bu işi çözerim nasipse diye planlamaktayım. Sonra sıra pide yapmayı öğrenmeye gelecek.

Kilolar ne olacak onu bilemiyorum evdekiler çok söylenmeye başladılar...

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025