agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-04-2011, 16:02   #1
Ağaç Dostu
 
s.toprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 238
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hassoman Mesajı Göster
filiz Hımmm.. Hıdırellez gecesi un su tuz hamur yaparsınız ve sabaha kadar mayalanır.

Filiz Hanım,
Kutlarım...
Ekşili hamur işte budur.
Yalnız anlamadığım şey, bu işlemi yapmak için hıdırellez gecesini beklemek şartmidur
Ne nisan yağmuru toplamak ne de hıdrellezi beklemek şart değildir
temiz klorsuz, içme suyu ve un yeter; mart nisan mayısta oluyor.

s.toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025