agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-02-2011, 11:08   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Mutfağınızdaki mayalanmaya neden olan bakteriler oldukça velûd davranıyorlar.
Kayınvalidemin mutfağında da böyle bir flora hakimdi sanırım. Bir yaz günü onu ziyaretimde, akşamdan bardakta kalan sütün, yoğurt mayası olmadan yoğurda dönüştüğüne gözümle şahit olmuştum. Ama o kadar çok yoğurt ve ekmek mayası kullanılıyor ki, o tür bakteriler mutfağı ele geçirmişler ) Bir süre sonra darısı başıma diyorumm )

Tencerelere Ankara'da bana yakın ve ulaşabileceğim noktalardan baktım. "Eskiden satıyorduk, şimdi getirmiyoruz" cevabı aldım. Hecha'nın kendi websitesinden sipariş vericez böyle giderse.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025