![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yağmur ve fırtına yüzünden ulaşıma kapatılan kaç ülkede, kaç anayol vardır? Merak ettim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen sonbaharda gittim uzun bir zamandan sonra Giresun'a ve yapılan yolu ilk kez gördüm.İçim sızladı,gözlerim doldu.Çocukluğumun o güzelim plajları,kumsalları artık yoktu .. Kıvrıla kıvrıla uzayıp giderdi eski yol..Bir tarafınız yemyeşil bir bitki örtüsü,diğer tarafınız kıyıları döven hırçın dalgalarıyla adı gibi kara deniz.Çoçukluğumda o kıyılarda denizin içine giren mağaralarda oyunlar oynar,yükseklere çıkıp denize atlardık. Bulancak ilçesinde oturan anneannemin evinde kaldığımda, geceleri hiç bitmeyen bir ninni gibi denizin sesini dinleyerek uyurdum. Sonra anlatırlardı benim hiç tanıyamadığım halamın genç kızlığında denizde nasıl boğulduğunu , denizin tehlikeli olduğunu,hele Karadeniz'e hiç güvenilmeyeceğini...Hiç inanmadım onlara...Halam gitmek istemiş ve gitmişti.Deniz benim için olmazsa olmazlardandı..Onunla kucaklaşamasam bile yakınımda olduğunu hissetmeli,kokusunu ciğerlerime çekebilmeliydim. Ama artık Bulancak'da ve Giresun'da deniz yok... Çok üzgünüm.Sizleri sıktıysam affola... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu güzelim son kumsallar için, sizin gibi üzülen ve bir sanat çalışmasıyla halkın karşınına çıkan bir sanatçı başbakanına yaranmanın dozunu kaçıran bir belediye başkanı tarafından o sahillerden kovulmuş. Korkarım bu yol Bulgaristana kadar Kardenizi kıskıcacına alacak.... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|