View Single Post
Eski 04-07-2007, 09:18   #10
COYOTE
Ağaç Dostu

COYOTE's Avatar

Giriş Tarihi: 11-01-2007
Giresun'a yerleşeli iki sene oldu onun için daha önceki hallerini bilmiyorum ama herkes sahil şeridinin çok daha yeşil ve plajların çok daha güzel olduğunu söylüyor.

Bazı politikalar sonucu yol bu durumu almış olabilir orasını bilmiyorum. Ama sahilde oturulabilecek tek bir park,çay bahçesi vs kalmamış burada. Buralar yeşil tamam ama herhalde şehir içlerinde 10yıla kadar o da kalmaz yolun yok ettiği yeşillikler dışında o kadar kötü bir yapılaşma var ki inanılmaz. İlk gördüğümde çok şaşırdım çok.

Bunda belediyelerden çok halkın payı var bence çünkü herkes arsasına daha çok katlı ev yapma peşinde. Sahildeymiş, yeşillikmiş kimsenin umrunda olmamış. Üzerinde demirlerle yeni kat çıkılmayı bekleyen evlerle dolu yollar arsalar taa Trabzona kadar.

Tamam bu yollara belki birşey yapılamadı ancak bari bireysel olarak yapılabilecek şeylerde dikkat edilseydi. Politik olaylara yüklemek kolay da kimse kendine suç bulmaz. Evlerin sıvaları bile yok öylece tuğla şeklinde bırakılmış ama içleri çok modern. Ben bu mantaliteyi hiç anlayamıyorum doğrusu. Çok karmaşık tarzı ile gösterişli olsun diye mimar tarafından çizilmediği bariz belli olan, kapılarının bile aynı yöne bakamadığı saçma sapan çatılı, tuğla yığını evler.... Tamam yol elden gitmiş bir kere ama bari var olan daha güzel kalsa

COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön