View Single Post
Eski 04-07-2007, 11:50   #16
DarkYES
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Karadeniz yolu kaç yıldır yapılıyor bilmiyorum ama ben 2001-2007 arasında alıp başını gittiğini gördüm. Öncesi sesizdi.

Bu yolun inceleme yapılıp da masa başında hazırlanan bir proje sonucu yapılmadığı söyleniyorsa o zaman ciddi anlamda bu projede çalışan teknik ekiple ilgili bir sorun var demektir ya da bir şeyler yapılması istenildi ama para bunun için harcanmak istenmedi.

Daha bir kaç hafta önce bu yolu kullandım bir kaç gün boyunca ve özellikle Giresun-Hopa(Artvin) arasında sürekli topark kayması olan yol kenarı için alınmayan önlemler sonucu yamanan ya da henüz kabası temizlenmemiş bir sürü yer vardı.

Denize girilecek gerçekten de çok fazla kıyı yoktu bizim oralarda ama olanları da katletmek mecburi miydi?

Bu yolun olması gerektiği fikrine katılıyorum ama sanki daha "temiz" olabilirdi. Beni ve belki bir çok insanı rahatsız eden de bu konu. Yoksa bu yola ne gerek var diyen ve o bölgenin insanı olmayan insanlara, o bölgenin insanı olarak terslenip "sanane" demekten başka da söylenecek söz yok gibi.

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön