View Single Post
Eski 04-07-2007, 11:58   #17
DarkYES
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Sayın Baldas'ın dediğine katılıyorum. Bence de bu aşamadan sonra yol yıkılacak değil. Fakat gerekli önlemler alınmazsa o yola daha çok para akacak ve unutulmamalı bu akan para bizim paramız olacak.

Alıntı:
Evlerin sıvaları bile yok öylece tuğla şeklinde bırakılmış ama içleri çok modern. Ben bu mantaliteyi hiç anlayamıyorum doğrusu. Çok karmaşık tarzı ile gösterişli olsun diye mimar tarafından çizilmediği bariz belli olan, kapılarının bile aynı yöne bakamadığı saçma sapan çatılı, tuğla yığını evler...

Bu gerçekten kötü bir durum ama sadece Karadeniz'in sorunu değil. Denizli'de de aynı sorunu gördüm, Bursa'da aynı sorunu gördüm. Bu işin ucuzuna kaçma olayı. Tabi insanların bu konudaki duyarsızlığı da binaları inşa edenlerin işine geliyor.
Bu konuda yerel yönetimlerin bir şekilde yaptırım gücü olmalı.O insanlar binalarını o şekilde bırakamamalılar. Yoksa ben de gidip bu gün bir dairede kirada otursam ve kiracı olarak dış cephesi sıvasız bir daire olsa koskoca bina için yapabileceğim pek bir şey yok. Bu sebepledir ki konu sadece oranın değil Tüm Türkiye'nin sorunudur ve gerçekten de rahatsız edeci bir durumdur.

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön