![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gökovaa, Nevsune geçmiş olsun. İnanın benzer problemleri çözmeye uğraşıyoruz. Tıbbın bir yere kadar geçerli olduğunu söylemiştim ama bu sözlerim yanlış anlaşılabilir; söylemek istediğim destekleyici olarak psikolojinin ve beslenmenin çok çok önemli olduğuydu Bu hastalıkla ilgili çok önemli aşamalar kaydedildiği kesin... Yakın bir zamanda hastalığın kesinlikle kolayca tedavi edilebileceğini düşünüyorum. Nevsune, unutmayıp gönderdiğin kefir mayası için çok teşekkür ederim. Kefir anavatanına dönecek sayenizde. Çoğaltıp çevreme dağıtmayı düşünüyorum, dikkatli olup başarabilirsem... Sayın Denizakvaryumu piyasada adını vermeyeyim bir de soya yağı olarak geçen sıvıyağlar var. Sıvıyağı, unu, işlenmiş özü, filizi , kuru bakliyatı bulunan bir sebzeyi nasıl oluyor da sebze olarak bulamıyoruz anlayamıyorum... Nedir bu bilinçli bir politika mı? Yoksa pek talep mi olmuyor ? Ya da kimsenin aklına gelmeyen böyle bir boşluk mu var piyasada ( Hiç sanmıyorum ya ) Gerekirse bu işlerde tecrübeli arkadaşlarımıza sembolik olarak deneme amaçlı getirtebiliriz. Hatta belki de ellerinde vardır... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|