Konu: Kanser
View Single Post
Eski 07-11-2008, 10:47   #162
Baldaş
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-06-2007
Arkadaşlar gönül ister ki bir onkolog yoğun çalışma programından biraz zaman ayırabilse ve (google'dan yakalayıp) bize burada birazcık olsun bilgi verebilse ama doktorların çalışma koşullarını az çok biliyorum. Pek çoğunun internete giriş çıkışı bile yok.

Sayın Denizakvaryumunun buraya aktardığı bir haberde kanserle mücadele için Sağlık Bakanlığınca ayrılan ödeneğin çok arttırıldığından ilk adım olarak halkı bilinçlendirici çalışmaların yapılacağından bahsedilmiş. Susam inşallah bahsettiğiniz önleyici aşı ve taramalar bu haber çerçevesinde sosyal güvenlik kapsamına alınır ve zorunlu hale gelir.Tıpkı sağlık ocaklarında yenidoğanlar için verilen mücadele gibi...

Kaymakamlığımıza verilmek üzere konuyla ilgili bir dilekçe hazırladım ve imzaladım ama çevremden hiçbir destek alamadım. İnsanlar en doğal haklarını aramayı bile bir başkaldırı olarak algılamaya başlamış.

Olur ki halkın paniğe sevkedilmemesi zorunludur ama fısıltı gazetesi çok hızlı çalışıyor ve başıboşluk duygusu halkı daha fazla paniğe sokuyor.

Dilerseniz hazırladığım dilekçeyi burada sizlerle paylaşırım ama ne işe yarayacak hiçbir fikrim yok. Bakanlığa mı yollasak ? Mail mi atsak ? Ya da tüm bunlara gerek dahi var mı? Bizim bildiklerimizi Bakanlık bilemiyor mu?

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön