Konu: Kanser
View Single Post
Eski 14-11-2008, 07:50   #180
susam
Ağaç Dostu

susam's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2008
Harikasınız Şeref Bey. Siz bu hastalığı yenersiniz. Allah çabalarınızı boşa çıkarmayacaktır. Buna tüm kalbimle inanıyorum.
Baldaş'ım. Verdiğin bilgi çok önemli. Eklentinde uzmanın verdiği bilgiler çok aydınlatıcı. Bütün hastalıklara davetiye çıkaran şey bedenimizin bağışıklık sisteminin zayıflaması. Daha küçük yaşlarda doğru beslenerek ve düzenli yaşayarak, vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmeliyiz. Bağışıklık sistemimizi etkileyen önemli etkenlerden biri de benim bildiğim kadarıyla kontrolsüz antibiyotik kullanımı. Hastalık halinde doktorların verdiği antibiyotikleri önerilen şekilde ve sonuna kadar içmek lazım. İyileştik artık diyip tedaviyi yarıda kesmek ya da en küçük bir şeyde kendi kendimize antibiyotik kullanmaya kalkışmak yavaş yavaş savaştığımız mikropların bağışıklık sistemini güçlendirip, ileride onlarla savaşılamaz hale getirmek anlamına geliyor. Bu da bizim bağışıklık sistemimize büyük ölçüde zarar veriyor. Gerçi bunları uzmanlar daha profesyönel dile getirirler. Ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bu yüzden bu tür hastalıklardan korunmak için ilaç kullanımında da dikkatli olmalıyız derim.

susam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön