![]() |
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Yerden Isıtmamı Petek mi daha verimli? (Anket) | |||
| Yerden ısıtma daha verimli. |
|
86 | 79.63% |
| Petekle ısıtma daha verimli. |
|
22 | 20.37% |
| Oy Verenler: 108. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2013
|
Alıntı:
Arkadaşım 2 sene kaldı o evde. Bekar olduğu halde 2 haftada bir temizlik yapabiliyordu. Bu durumda bile sağlık problemi yaşamadı. Sanırım bu biraz da bünyetik bir durum. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
Peki bu katı yakıt kazanları var mesela 2 dairelik bir ev için yaklaşık 40.000 Kcal'lik aceba bunlar kömürle yakıldığı zaman çok çok bir yakıt masrafı getirirmi. Alttan ısıtmada doğalgaz olduğu zaman derece düşürme yapılabilir ama kömürde böyle bir şey yok sanırım. Devamlı olarak kömür yanması gerekecek çünkü kömürde ayar düşürme gibi bir durum olmayacak. Aslında benim çekincelerim bu sistem güzel ve avantajlı olabilir. Ama iş müstakil ve küçük olunca aşırı yakıt tüketimi olurmu.Esas beni düşündüren bu durum. Mesela doğalgaz hala gelmedi doğalgazda belki sıkıntı olmaz ama kömürde günlük 3-4 torba kömür yakarsam bu işin hiç bir cazibesi kalmıyorm benim açımdan. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Bizim yakit dogal gaz oldugu icin sizin kömür yakit konuda birsey diyemem ama bizim evde her ikiside var. Sürekli ayaklarimin sicak olmasindan ve dolasiyla kan dolasimindan rahatsiz oldugum icin sadece giris odalari, banyo, mutfak ve keler gibi kisaca tüm fayans dösenmis odalar yerden isinmali. Petekleri de oturma, cocuk ve yatak odasi gibi tüm parke dösenmis odalara yaptirdik. Biz cok memnunuz.... |
|
|
|
![]() |
|
|