![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Konular üst üste gelmeye başlayınca sayın altay cevizin'den şu mesajlarıma cevap alamadım. Alıntı:
Alıntı:
Sayın erdemin mesajında sütyemez hocanın söyledikleri de var ne diyorsunuz. Cevap alalım ki, kimin neyi ne için düşündüğü belirginleşsin. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Merhaba ben burada kilo ile alakalı ne yazsam siz ikna olmayacak görünüyorsunuz fidanlığın adresini veriyorum sivrihisar badat köyü buyrun gelin üzerindeki meyveleri sayın kaç kilo geleceğine siz karar verin umuyorumki siz bu işin uzmanısınız meyve sayısından kilosunu çıkaracaksınız -Biz fidanların boyu 15 cm kökü 30 cm iken söküyoruz dolayısıyla iki metrelik çukur açmıyoruz Sütyemez hocamızın söylediklerine saygı duyarım ben prof değilim Burada isim vermeyeceğim 2012 - 2016 orman bakanlığı ceviz eylem planı sayfa 11 homogamy yapılı cevizden bahsediliyor kimin arşivinden alındığına bakın saygılar |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakınız burada ne diyor 4 cü yıl 25 kg. bende soruyorum bu 25 kilogram yeşil kabuklu mu? yoksa bizim bildiğimiz yeşil kabuksuz kurumuş ceviz kilogramı olarak 25 kilomu? Sizin 25 kilogramınız hangisi? önce bir cevap verin, ikna olup olamayacağımızı sonra konuşalım. Alıntı:
Haa merak etmeyin onları sayan delilerin var olduğunu da unutmayın. Alıntı:
Bakınız ne diyorsunuz. Alıntı:
Nedenini ben söyleyeyim mi, bırakın altı yaşını sizin türkiye de beş yaşında ağacınız bile yok, siz bu milleti koyun ya da sağmal inek mi zannediyorsunuz. 25 tl den fidan satacaksınız 3 yıl vuracaksın vurgunu ondan sonra ara bul mehmet ağa. Hadi kardeşim başka kapıya. |
||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Sayın lilium bana başta dedinizki kızmak yok üslup bozmak yok görüyorumki siz üslubunuzu bozdunuz saygı çerçevesinde bu forumda sizleri bilgilendirmek amaçlı üye oldum ama görüyorumki üslüblar bozulmaya başladı onun için ben fazla polemiğe girmek istemiyorum.Baştada söylediğim gibi tescili alınmadığı için bir çok şeyi buradan açıklayamıyorum sizlere sadece şunu söylemek istiyorum siz görmek istemesenizde ALTAY diye bir ceviz var tescilinden sonra tekrar tekrar görüşeceğiz inşallah. Siz gözlerinizi kapatın bu cevizi görmemezlikten gelmeye devam edin (sitenin sahibi gibi hareket ediyorsunuz) sanırım menfinize dokunduk bu saatten sonra eğer bilgi alacaksanız arayın **** buyrun gelin ağaç üzerinde meyveli halini görün sonra yorumunuzu yazın ve lütfen üslubunuza dikkat edin Bilimsellikten bahseden siz arkadaşlarada bir sorum olacak Birileri aşağıdaki görüntülerin ne olduğunu açıklarsa sevinirim enazından bizde öğrenelim bu işin bilimselliğini SAYGILAR http://www.agaclar.net/forum/ceviz/31551.htm ALTAY CEVİZ - YouTube Düzenleyen altay ceviz : 12-05-2013 saat 17:58 |
|
|
|
|
|
#5 | |||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Görmüşüm ve yazmışım, Ama siz sorulanlara cevap vermeyip siz görmek istemiyorsunuz diye bizi suçluyorsunuz, Yazdıklarınızı göremedik ya da cevap alamadık, görmeden görmemezlik nasıl oluyor, yani şimdi görmediğimizi aaa evet gördük mü diyelim? Bir soru daha sorayım boşuna soruyorum ya cevap vermeyeceksiniz nasıl olsa. Tescil almadığınız bir cinsin satışını nasıl yapabiliyorsunuz ne diye yapıyorsunuz? Tabi ki, altay cevizi diye, peki tescil alamassanız şimdiye kadar sattığınız fidanlar ne olacak? Alan kişiler kandırılmış aldatılmış olmuyorlar mı? Ürününüze madem bu kadar güveniyorsunuz neden satış için acele ediyor tescili beklemiyorsunuz? |
|||||
|
|
|
![]() |
|
|