10-05-2013, 12:17
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altay ceviz
merhaba sizi hatırladım sizde fidancıydınız manisadan manisadan değilim kırşehirdenm
fidan üretici belgemiz ve fidan kayıt sertifikamızın olduğunu söyledim hatta faks çektiğimi hatırlıyorum hatta bende numaranızda kayıtlı size direk arama yerine buradan yazıyorum Türkiyede tohumdan üretilmiş fidanı tüm fidancıların sattığını mutlaka biliyorsunuzdur .Eğer bu iş yasak olsaydı sanırım tarım bakanlığı yetkilileri gelip bunun satışına izin vermezlerdi kanunları mevzuatı sizin kadar bizde biliyoruz ve şuan bünyemizde mevzuatı bilen bahçe bitki bölümü mezunu ziraat mühendislerimiz orman mühendisimiz teknikerlerimiz ve danışmanlarımız mevcut.
ben fidan üreticisi değilim yetiştiriciyim
tekrar ediyorum siz altay 1 ceviz fidanı diye fatura yazamazsınız altay 1 verir şebin vs. diye fatura yazarsınız çünki altay 1 diye bir çeşit resmi olarak henüz yok
bu ülkedeki iyileri tenzil ediyorum ne fidancılar var deyneği fidan diye satan. patlayan gözün üstünden tepe vurup gözün etrafına çizik atıp göz aşılı diye satan. verdiği asla söylediği cins çıkmayan v.s v.s
Aşısız fidanın size göre meyve vermeyeceğini düşünüyorsunuz bu sizin fikriniz bizde verdiğini ispat için videolarını resimlerini yüklüyoruz ve diyoruzki gel kardeşim fidanlık adresi Eskişehir/Sivrihisar/Babadat köyü bu ofis adresi cihan sokak 43/9 sıhhiye Ankara diyoruz telefonlarımız 0312 231 31 57-0532 136 16 94 bu diyoruz sizce biz gizli kapaklı bir işmi yapıyoruz?Gelelim destekleme mevzusuna Orman bakanlığı yetkilileri ile konuşur veya araştırırsanız bunun desteklemesinin olduğunu göreceksiniz Ve bi fidan verdiğimiz insanlara özellikle söylüyoruz tescilimiz yok işlemleri devam ediyor diye ayrıca ben size manisada fidanlığımız var dediğimi kesinlikle hatırlamıyorum saygılar
|
inşallah ben yanılıyorumdurda memleketimiz verimli uyumlu sağlıklı bir çeşit kazanır.
son bir soru tüm dünya aşı ile çoğaltarak genetik sapmayı sıfırlarken siz neden çöğürde ısrar ediyorsunuz? sonuçta sizde biryerden söküp tüpe koyuyorsunuz ve kazık kök her iki durumdada zarar görüyor
|
|
|