10-05-2013, 10:38
|
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2013
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ncp1963
Ben altay ceviz
sitedeki yazınızdan bizi kastettiğinizi çok iyi anlıyorum siz ne zaman aradınızda kem küm ettik güzel kardeşim bu ağaç tohumdan yetiştirilmiştir fidancı sertifikamız var dilediğin zaman ispat ederim fidanımız tescilli değil tescil aşamasında müracatlarımız yapılmıştır tescil aşaması en az 2-3 yıl sürmektedir gelelim diğer sorularına bu ağaçlar sivrihisar babadat köyünde şuan üzeri meyveli ne zaman isterseniz gelip görebilirsiniz insanları itham etmeden önce gelip göreceksin yerinde inceleyeceksin sonra yorumunu yapacaksın eğer fidandan anlıyorsanız bu ağaçları gördüğünüzde zaten söyleyecek söz bulamayacaksınız size iletişim numaramı veriyorum 0312 231 31 57-0532 136 16 94 ne zaman dilersen ispat için hazırızı saygılar
ben sizi şubat ayında aradım ve bana resimler gönderdiniz. bende en son sizden fidanların sertifikasını mail adresime gödermenizi istedim orada koptuk..
fidancı sertifikanızı sormuyorum altay 1 çeşidinin üretim sertifikasını istiyorum.
tesciliniz onaylana kadar satış yapmanız yasal değil. sattığınız kişilerin destekleme almaları mümkün değil.
ben size bahçe sorduğumda manisada var demiştiniz.
belki sizin sattığınız fidanın cinsi çok çok verimli, ama benim kişisel görüşüm aşısız fidanın asla anacı kalitesinde olmayacağı üzgünüm buda benim görüşüm.
özelime mesaj atmanıza gerek yok direkt buradan yazabilirsiniz.
|
merhaba sizi hatırladım sizde fidancıydınız manisadan
fidan üretici belgemiz ve fidan kayıt sertifikamızın olduğunu söyledim hatta faks çektiğimi hatırlıyorum hatta bende numaranızda kayıtlı size direk arama yerine buradan yazıyorum Türkiyede tohumdan üretilmiş fidanı tüm fidancıların sattığını mutlaka biliyorsunuzdur .Eğer bu iş yasak olsaydı sanırım tarım bakanlığı yetkilileri gelip bunun satışına izin vermezlerdi kanunları mevzuatı sizin kadar bizde biliyoruz ve şuan bünyemizde mevzuatı bilen bahçe bitki bölümü mezunu ziraat mühendislerimiz orman mühendisimiz teknikerlerimiz ve danışmanlarımız mevcut.Aşısız fidanın size göre meyve vermeyeceğini düşünüyorsunuz bu sizin fikriniz bizde verdiğini ispat için videolarını resimlerini yüklüyoruz ve diyoruzki gel kardeşim fidanlık adresi Eskişehir/Sivrihisar/Babadat köyü bu ofis adresi cihan sokak 43/9 sıhhiye Ankara diyoruz telefonlarımız 0312 231 31 57-0532 136 16 94 bu diyoruz sizce biz gizli kapaklı bir işmi yapıyoruz?Gelelim destekleme mevzusuna Orman bakanlığı yetkilileri ile konuşur veya araştırırsanız bunun desteklemesinin olduğunu göreceksiniz Ve bi fidan verdiğimiz insanlara özellikle söylüyoruz tescilimiz yok işlemleri devam ediyor diye ayrıca ben size manisada fidanlığımız var dediğimi kesinlikle hatırlamıyorum saygılar
|
|
|