![]() |
|
![]() |
#11 |
-
Giriş Tarihi: 12-09-2012
Þehir: ANKARA
|
sitelerinden alýntý yapmak ve bir soru sormak istiyorum Asýl vataný Sibirya olan Altay Bosfor Ceviz, baþka aðaçlarla aþýlanarak (melezleme yöntemi ile) elde edilmiþ ceviz aðacýnýn meyvesinden üretilmiþtir. yani aþýlý aðaçtan alýnan meyveler tohum olarak kullanýlýp çoðaltýlmýþ, torbalara dikilmiþ binlerce fidan resmindende bu açýkca görülüyor zaten hiçbirisi aþýlý deðil sipariþ versen direk getirip bahçeye dikilecekler modundalar... diyelimki 1000 tane aldým diktim bildiðime göre 1000 adet farklý çeþit cevizim olmuþ oldu. Siz bu 1000 adet cevizin aþýlý cevizlerde olduðu gibi ismine doðru tek tip ve ayný kalitede verimli ceviz olduðunu nasýl garanti ediyorsunuz bunu cidden soruyorum çünkü cevizleriniz kendisini ispatlamýþ en iyi yabancý ceviz çeþitinden daha pahalý, bunu fidanlarýnýza sýnýrsýz güvendiðinize yoruyorum. 2 tane el kadar kýzýmdan ayrý çok zor þartlarda para biriktiriyorum þuanda gurbette, (Lilium bilir sürekli onu sýkboðaz ederim özelden saðolsun hala sabýrla cevap veriyor bana ![]() Ancak bu baþlýkta gördüðüm kadarýyla saygý duyduðumuz bir büyüðümüzün bile güvendiði bir fidancýnýn farklý resim adý altýnda farklý fidan sattýðýna þahit olduk. Bilgilendirmenizi bekliyorum. |
![]() |
![]() |
|
|