sitelerinden alıntı yapmak ve bir soru sormak istiyorum
Asıl vatanı Sibirya olan Altay Bosfor Ceviz,
başka ağaçlarla aşılanarak (melezleme yöntemi ile) elde edilmiş ceviz ağacının meyvesinden üretilmiştir.
yani aşılı ağaçtan alınan meyveler tohum olarak kullanılıp çoğaltılmış, torbalara dikilmiş binlerce fidan resmindende bu açıkca görülüyor zaten hiçbirisi aşılı değil sipariş versen direk getirip bahçeye dikilecekler modundalar...
diyelimki 1000 tane aldım diktim bildiğime göre 1000 adet farklı çeşit cevizim olmuş oldu.
Siz bu 1000 adet cevizin aşılı cevizlerde olduğu gibi ismine doğru tek tip ve aynı kalitede verimli ceviz olduğunu nasıl garanti ediyorsunuz bunu cidden soruyorum çünkü cevizleriniz kendisini ispatlamış en iyi yabancı ceviz çeşitinden daha pahalı,
bunu fidanlarınıza sınırsız güvendiğinize yoruyorum.
2 tane el kadar kızımdan ayrı çok zor şartlarda para biriktiriyorum şuanda gurbette, (Lilium bilir sürekli onu sıkboğaz ederim özelden sağolsun hala sabırla cevap veriyor bana

) zor şartlarda zor para kazanıyorum ve almak istediğim ürünün ne olduğunu bilmek istemek hakkımdır diye düşünüyorum.
Ancak bu başlıkta gördüğüm kadarıyla saygı duyduğumuz bir büyüğümüzün bile güvendiği bir fidancının farklı resim adı altında farklı fidan sattığına şahit olduk.
Bilgilendirmenizi bekliyorum.