![]() |
Bence çelik tohumdan daha randımanlı
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Tarabyalı ağabeyimden gelen melek borazanları açık havada hızla gelişiyor.
|
suya koyulan çelikler köklenir mi yoksa hemen toprağa mı dikilmeli?
|
Sayın fatitoo,
Yukarıda gördüğünüz bitkiler kasım ayındaki çeliklerden suda köklendirildi. Havalar ısındığı için bu zamandan sonra toprakta köklendirmeniz biraz zor olacaktır. |
çok güzel bir bitkiye benziyor.
|
2 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları çiçeğinin son hali tomurcuklanma başlamış.
|
1 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları, yeni yerinde ilk çiçeğini açtı ;)
|
1 Eklenti(ler)
Brugmansia'mın yapraklarında sarı beneklenmeler başladı. Neden olabilir?
Yaprak altları temiz görünüyor, bir zararlı yok gibi. Besin eksikliği ya da mantari bir hastalık olabilir mi? Eklenti 410279 |
4 Eklenti(ler)
Bahçemdeki meleklerin boruları
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Birtürlü yetiştirmeyi beceremediğim meleklerin boruları... 19 Mayıs Mersin toplantısında sevgili almira dan aldığım çeliğim nihayet köklenme belirtileri gösteri, ancak sudan çıkartıp köküne baktığımda en dipten çürüme belirtisi göstermişti. Hemen o kısmı bıçakla kesip toprağa aktardım. İnşallah tutar...
|
Korkmayın sevgili fatitoo. Mutlaka tutacaktır.
|
1 Eklenti(ler)
Meleklerin şov'u pembe ile başladı.
|
Benimkide 1-2 gün içinde açar.
|
Athena asena
Ben bekliyorum hala:)) |
Yarın belki yollarım.
|
Bir tek benimkiler çiçeklenmemekte direniyor bakarım bu direnci ne zaman kırılacak:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de bundan istiyorum. Yolladığınız sarıları köklendirmeyi başaramadım:( Ancak tek gecelik gelin çeliği tuutu sürgün verdi bile... |
meleklerin boruları çiçeği
3 Eklenti(ler)
Benim bahçedekiler de açmaya başlıyor.
|
Meleklerin Çiçekleri
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
maşallah diyeyim:) ben agaclar.netin 9.doğum günü toplantısında aldığım çeliği tutturamadım,üzgünüm:(
|
2 Eklenti(ler)
Bu ağaççığa bayılıyorum. Geçen hafta Mersin'e gittiğimde bir apartmanın bahçe duvarından sokağa sarkan bu muhteşem çiçeği birden görüverince ayağımın dibinde bir çeyrek altın bulmuşum gibi sevindim. Hele o kokusu yok muydu? Limon limon kokan mis kokusu... Apartman sakini 10 yaşlarında bir kız çocuğu benim hipnoz olmuş şekilde çiçeğe doğru yürüdüğümü göründe "Çiçeğimizi kopartmaaa!" diye beni uyardı:)) Tabi ben dayanamadım ve kızı atlatıp bir tane koparttım:) İnşallah benim de bir gün bu ağaççıktan olacak, yetiştirme denemelerim azimle devam ediyor...
|
sayın Manifestonun gönderdiği çelikler tuttu ama bırakın açmayı hala 1 karış boylarındalar.. bir türlü hızlı gelişmiyorlar. her gün bakıyorum uzadılarmı diye yok aynı
|
2 Eklenti(ler)
Benimkilerde ilk açanlar pembe enkli çıktılar.
|
1 Eklenti(ler)
Fidan yaşlandıkça çiçeğin rengi koyulaşıyor.
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer İnandıklı,
Biz teşekkür etmeye geldik... Artık çiçekleniyoruz... İlk tomurcuklarımızı görmek beni ne çok mutlu etmiştir, bir düşünsenize;) Rengini bilmiyorum ama ne önemi var ki... Benim meleklerim çiçek açacak, ben rengini beğenmeyeceğim; mümkün olabilir mi? Eklenti 421938 Eklenti 421939 Eklenti 421940 |
Alıntı:
|
merhaba,ben yeni üye oldum.Bu bitki çok güzel.Fidanlıklardan ya da çiçekçilerden edinebilir miyim? Bu konuda bilginiz var mı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025