![]() |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer İnandıklı nın süper çeliklerinden böyle dev yapraklar oluştu. Nzardan korktuğumdan diğer resimleri paylaşmıyorum:D 15 cm lik bir saksıda bu gelişim sizce de aşırı değil mi? Acaba saksıları mı büyütsem yoksa havalar ısınınca (Nisan ? Mayıs ? )doğrudan bahçeye mi geçirsem? Bu arada sevgili pomodoro nunkiler de aynı durumda!
|
İstanbulda Burugmansiayı ne zaman acık havaya cıkarmalıyız havalar iyi gibi yinede bir şey olur diye korkuyorum ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın sadecegeçen balkona cıkaracagım zaten bahcem yok ;) 3 büyük dal ile nereye sıgacaksa .
|
buldum !!!
Alıntı:
Önceki mesajımda bahsettiğim kayıp tohumları buldum...Paylaşım yapma talebinde bulunarak moral veren tüm çiçeksever doğa dostlarına çok teşekkür ediyorum ................ |
Alıntı:
|
Sayın sadecegeçen,tohumlarınız çimlendi mi?Ben dayanamadım,biraz eşeledim.Sanki minicik tırnak ucu kadar bir çıkıntı gördüm.İnşallah hayal görmemişimdir.Selamlar.
|
Alıntı:
Benimkiler çimlenirse size gönderirim ;) |
Sayın Sadecegeçen,brugmansialarınız çıktı mı?Benimkiler çıkmadı.
|
Alıntı:
Bence biz hiç kurcalamayacaktık kabuklarını kırdık içleri çürümüş benimkilerin:( Son iki tohum kaldı bu gece onlarada bakacağım bakalım çürümüşler mi |
Alıntı:
Bizim budayıp attığımız dallar attığımız yerde kök tutmuş iyimi.:) |
Sayın sadecegeçen,sizinle birlikte bir ooofff! çekelim de Adana'nın dağları yıkılsın :) O kök salmış brugmansialar,müsaitlerse Ege'ye gelsin :)
|
Sayın manifesto,sizi ediyorum protesto :) Hiç atılır mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemdekiler uyanmaya başlamış.
|
2 Eklenti(ler)
Çeliklerde açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Suyun içindekilerde açıyor.
|
Alıntı:
|
El'mde fazla çelik yok budama yaptığım zaman isteyenlere yolladım elimdekilerin yerleri hazır kusura bakmayın.
|
Sayın athena -asena bana geçen yıl gönderdiğinizin rengi ne ?
|
Alıntı:
|
Ben de yarın bendeki çeliği büyük saksıya geçireyim.Saksısının yeterli olduğunu düşünüyordum;ama sanırım büyütmem gerekecek.
|
1 Eklenti(ler)
Çelikten köklendirdiğim melek borazanları.
|
Sayın Zafer İnandıklı,
Budama yaptığınızda ben de çelik isteyebilir miyim? |
selam sayin (smnunal) engelstrompetenlerin, gayet güzel tutmuslar,sanirim istanbuldan gelenlerdir bilemiyorum ama birde ciceklemis hallerini görelim bakalim ben simdilik avrupadayim iki hafta sonra yola cikiyorum benimkiler halan kapali alandalar sizinkiler belkide cicege dönüsmüstür,kolay gelsin....
|
1 Eklenti(ler)
Tohum takas etkinliğinden (Sayın Drhegeli) gelen 5 tohumdan ikisi çimlendi ve 15 cm oldular... Açtığı günleri görebilecek miyim acaba? Sellukayla çok yakın çıkmışlar, ayıramadım, kardeşçe yaşıyorlar şimdilik... Henüz çok küçükler ama acaba ne renk açacaklar diye arada düşünmüyor da değilim yani...;)
Eklenti 397503 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025