![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Rabbimin güzellikleri bitmez...İnşallah tez zamanda kavuşursunuz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Süper ötesi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
zafer bey merhaba, 10. yıl etkinliğinde dağıttığınız çelikler hangi renkti? onu iyi yetiştirebilmek için araştırma halindeyim şuan ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sarı olanı almıştım. Akşam ayrılırken sorduğum bir çeliğin pembe renklisinden olduğunu söylediler. İkisi de balkonda saksıya dikildiler. ![]() Zafer Bey'e teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
sürpriz olacak rengi o zaman. 11. toplantıda orada olup diğer renklerinden de edinebilmek dileği ile... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende, Mutlu Kutludan beyaz double cicekli yogun kokulusunu aldim. ( gerci, 3 yasinda yaziyor idi, fakat bu senenin celigi izlenimini birakti ) Bu sene onu iyice semirtmek lazim. ![]() Buyukadaya gidince fotografini cekerim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2014
|
büyümesi kaç yıl sürüyor acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
meleklerin boruları yeterli su verilirse çok hızlı büyüyor en azından akdeniz kuşağında öyle. kışın kasım ayı gibi diktiğim meleklerin boruları çelikleri şu anda 2 metreye yaklaştılar koca bir çalı görünümünde ama budamaya da kıyamıyorum. çok hızlı büyüyorlar acelesi olanlar için ideal bir çiçek aslında. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Tek dal bırakıp şekil verin daha güzel oluyor. Çiçekleri daha bol görürsünüz. Ben ilk diktiğim sarı-turuncu renkli olanı tek dal bıraktım bayağı da kalınlaştı gövdesi. Geçen sene diktiğim beyaz ise şimdilik kafasına göre takılıyor. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
beyaz katmetli ve sarı olan türlerinden koca bir çalı var. bunları budayayım diyorum ama dalları da boşa gitmesin çelik isteyen varsa göndereyim. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bendekiler sarı... Adresimi özel mesajla gönderiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Aydındeniz, annem için bu bitkiden aranıyordum. Çelik'ten de yetiştirilebileceğini öğrenince teklifiniz sevindirdi. Budadınızsa her iki türden çelik isterim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Sayın Aydındeniz, meleklerin borularından en sonunda edinebildik. İlginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Ben alabilirim ..Sarı olandan var..Mümkünse beyazı olsun..Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın sonkez adresinizi özele mesaj olarak gönderebilirmisiniz? telefon numarası yazmayı lütfen unutmayın. bir süre isteyen olur diye bekliyecem sonra herkese birlikte gönderirim. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Gökkuşağı Burmansia 20 günlük yolculuktan sonra geldi.(Gümrüğe takıldı gidip aldık) Yapraklarının çürümesi dışında pek hasar yok. Bir saksıda 3 kök olduğu için aşılanmış ya da genleriyle oynanmış gibi varsayımlar da ortadan kalkmış oldu. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O çok renkliliğin yanında kokusuda bol olsun. Sabah cektigim fotografi ilave edeyim dedim. ![]() Düzenleyen sındırgılı : 10-05-2014 saat 21:00 |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah bu senede çiçeklerini göreceğiz bunların. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da muhafazaları. Yurt içinde bazı satıcılardan yüksek meblağlar ödeyerek satın aldığımız bitkilerin uyduruk koliler içinde döküle saçıla elimize ulaştığını düşünürsek, sitenin kalitesi ortaya cıkıyor. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Zafer melekleri bıraktın artık |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
zafer bey yeni meleğiniz hayırlı uğurlu olsun. sizden aldığım pembe ve kırmızı meleklerim şimdilik gayet iyiler. gökkuşağı meleklerinizi güzel günlerde büyütün inşallah. ilerde paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyeceğiz. iyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Zafer abi, Meleklerin borularını yaylaya diksem soğuğa dayanıklı mıdır? Rakım 1200 m. kışın don olabiliyor... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sayın Zafer bey, gökkuşağı melekleri ellerinizde çok sağlıklı büyüyüp, çok çelikler verir inşallah. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| zafer inandıklı |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|