![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
aslında bende itiraf edeyim.. yaklaşık iki aydır iyice stresten kaçıp gitmeyi dilime doladım aslında zaten merkez köyde yaşıyorum ama akşam karanlıkta eve varıyorum sadece köyümde uyumuş oluyorum bize sadece pazar günü kalıyor o da pat diye geçiyor hep iş hep iş stres alabildiğine fazla ödemeler ,müşteriler,çekler mekler bitmiyorki kardeşim.. iş hayatında nedense mutlu olan az belkide biz nedticede çalışan oldugumuzdandır kazancımız belli... ögle yemeginde iş arkadaşlarıma şu cümleyi kuruyorum 'geçinebilsem köyüme dönücem' bir yandan sahip oldugumuz konforu nasıl bırakıcaz yaşım 37-38 oldu çoçuklar küçük emeklilik hayal... ihtiyaçlar çoçukların egitimi falan filan liste uzun bazanda ticaret hayatımızdaki tecrübeyi köyümde uygulayayım desemde ticari bakınca mevcut gelirimizin yarısını dahi garanti edemeyiz birde topragı sevsekte bedensel güçte çok önemli bir kaç parça arazimizde ticari yaptıklarımızn garantisi yokki.... söyle mütevazi emekli maası kadar düzenli akarım olsa bu masayı bırakmayı iyice düşünür oldum aynaya bakıncada bu düşündüklerim bir nevi intihar anlamına geliyor işi bıraksan ertesi gün saglık güvencen yok.... çoçukları nasıl riske atabilirilirim ara formül olarak işimde biraz daha layt tempoda çalışıp toprağa ağırlımızı artırmaya niyetliyim hakkımızda hayırlısı olsun modern dünyanın damgalı mahkumları olduğumuz gerçeği ap açık belli..... Düzenleyen Safranlı : 17-01-2013 saat 08:04 |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
arazi, çiftliklik arazi, satılık, satılık arsa, satılıktarla |
|
|