![]() |
Merhabalar. Forumdan bana abutulion diye gelen siyah beyaz bilardo topuna benzer tohumdan bu çıkdı.:( Ben neden zayıf ve çiçekleri bu şekilde diye ilgili konuya yazınca çıkan sonuç bu. Şimdi bu nedir acaba dogru bitkimidir degilse nedir. :confused:Linki ekliyorum teşekkürler
http://www.agaclar.net/forum/calilar/12449-6.htm |
2 Eklenti(ler)
Bunlar abutulıon tohumu diye ektigim tohumlardı. Ama çıkanlar bu şekilde çiçekcıkler. Bunlar nedir :confused:
Teşekkürler Eklenti 288886 Eklenti 288887 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Quisqualisin saksısında çıkan bu bitki nedir? Teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Yaseminin saksısında çıkan bu bitki nedir? Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Baldıran olabilir mi? |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevap için teşekkürler, sayın meraklı amatör. İlk bitkinin kişniş ya da maydanoz olmasına imkân yok, çünkü o tohumları hiç ekmedim. Karışık çiçek tohumlarından çimlendi, o bitki.
İkincisi biraz büyüdüğünde tekrar sorarım. Teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar saksımda çıkan bitkilerin türü hakkında yardımınız gerekiyor Eklenti 290818
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıya,3 çeşit tohum ekmiştim.Haseki küpesi,kokulu bezelye çiçeği ve ekinezya.Bu çıkanlar onlardan biri olabilirmi,ben pek benzetemedim,kararsız kaldım.
|
2 Eklenti(ler)
Birde bunlar otmu acaba?
CHENOPODİUM JİNEOP |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar resimdeki çimlenen bitki nedir bakıp büyütüyorum ama hiç tahminim ve bilgim yok.
http://lh5.googleusercontent.com/-xq...2/IMG_1600.JPG |
Bir bilen yokmu?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çimlenen tohumların arasında çıktı, ısırgan otuna benziyor, çiçekli bir bitki olabilir mi?
Eklenti 291145 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yine çimlendirdiğim tohumların arasından, yabani otsulara benziyor, bu bitki nedir acaba?
Eklenti 291146 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu tohumları veren arkadaşımda ne olduğunu bilmiyordu artık ne çıkarsa şansıma teşekkürler
sayın Jineop |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025