![]() |
3 Eklenti(ler)
Çok yıllık hazeran ektiğim kapta üç tohum çimlendi, son fotoğraftakinin kotiledon yaprağı diğerlerine benzememekle beraber bunlardan biri ve ya üçü çok yıllık hazeran olabilir mi?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede oldukça fazla çimlenme var. Bir de, bunun hangi bitki olduğunu öğrenmek istemiştim.:) Teşekkürler...
Eklenti 282687 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
1- Tohumu Tayland'dan gelen ve çimlenen bu bitkinin adını öğrenebilir miyim ?
|
1 Eklenti(ler)
2-Bu da 2 numaralı tohumun çimlenmiş hali.
|
1 Eklenti(ler)
3- Bu 3.
|
1 Eklenti(ler)
4- 4 numaralı tohum.
|
1 Eklenti(ler)
5- Bu da son. 5 numaralı tohum.
Roka jineop (Teşekkürler) |
3 Eklenti(ler)
Bu nedir acaba:confused:
Kedrostis nana jineop Eklenti 282853 Eklenti 282854 Eklenti 282855 Çimlenen tek ve çimlenmeyen iki tohum böyle görünüyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kedrostis nana
Petopentia natalensis Pachypodium Densiflorum ekmiştm. Olsa olsa Kedrostis nana olabilir, diğerler daha önce çimlenmişti ... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaçağı bir yerden gözüm ısırıyor ama :(
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Granium maderense olduğuna neredeyse eminim, bir de sizlere sormak istedim.
İlk çimlenme 15 gün önceydi, dün 2. çimlendi. Geraniumun solundaki uzun yapraklı bitkiyi madımağa benzettim, öyle değilse ne dir acaba? Eklenti 284815 Eklenti 284816 Nette aradığımda aynısını buldum. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ağaç bamyası olabilir mi diye düşünüyorum.. Bu da bilmediğim bir tohum.. Buradaki mavi çiçekten olabilir mi? |
Adalet Ablam, polygonum olduğu kesin, madımak otunu sayende öğrenmiş oldum. Teşekkürler...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Annem bir sarmaşıktan kopardığını söyledi.. Ne olabilir?
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim.. Hemen baktım fakat Kiraz'ın eklediği fotoğraflardaki tohumlar sanki daha uzun..
http://www.agaclar.net/forum/405209-post74.htm |
Alıntı:
Asclepiadaceae familyasından tohum kesesi, bunları da kontrol edebilirsiniz:p Doğal sarmaşıksa Cynanchum acutum olabilir. |
Çok teşekkür ederim.. ''Bilmiyorsan sus ve bilene saygı göster'' sözüyle ben de susuyorum.. ;)
Yasemin olmasına çok sevineceğim ama :)) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025