![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu çimlenen hangi bitki?
1 Eklenti(ler)
Bu çimlenen hangi bitki? (1)
|
Bu çimlenen hangi bitki?
1 Eklenti(ler)
Bu çimlenen hangi bitki? (2)
|
Bu çimlenen hangi bitki?
1 Eklenti(ler)
Bu çimlenen hangi bitki? (3)
|
1- Isırgan Otu
2- Papatyagillerden bir şey 3- Ekşi kulak.. Biraz solunda da semiz otu var.. Not: Bir miktar salladım ;) |
Alıntı:
|
Bu çimlenen nedir?
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,
Geçen gün terasta gülleri çapalarken bir kaç saksının dibinde parlak cilalı gibi ve pembe renkli, adeta minyatür pembe bir brüksel lahanası gibi parlak tohumlar buldum.Yakın çevrede böyle tohum verecek herhangi bir bitki yoktu.Muhtemelen kuşlar tarafından taşınmışlardı.Maalesef tohumları o hali ile fotoğraflayamadım. Bunlardan birini diktim ve şöyle bir çimlenme oldu.Acaba çimlenen bu bitkiyi tanıyan varmıdır? |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu saksıya 3 çeşit tohum diktiğimi hatırlıyorum.Not almayı unuttum.Bi süre saksı otlu kaldı.
Eklenti 292440 Kedi tırnağı diktiğimi hatırlıyorum.Bu resimde görünen sanırım o. Eklenti 292442 Bu resimde açık yeşil görünen çiçek diye düşünüyorum.Ama ne çiçeği? Eklenti 292443 Bunları ot diye kopardım Doğru yapmış mıyım? Eklenti 292444 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Ayçiçeği fidelerim
Alttaki resimdekiler de dahliyalarım ;) |
Alıntı:
|
Bende ona benzettim ama emin değilim biraz daha büyümesini bekliycez o zaman:)
|
Alıntı:
Açık yeşil olanlar muhtemelen osteospermum ya da felicia gibi kalıcı papatya türü :p Koparmakla iyi yapmışsın;) |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 292785 Bu da tohum kapsülü, tanınmasında bir fikir verebilir belki. Eklenti 292786 |
Alıntı:
4 nolu resim(kopardıklarınız) ''lobularıa maritime/ballıca-Alyssum olabilir. Balkonumda, nerdeyse her saksıda rüzgar nedeniyle çimlenmişler ve sizinki gibi görünüyorlar. İnşallah bende yanılırım. Kopardınız diye:))). Saygılarımla lütfen. |
2 Eklenti(ler)
Yapraklar farklı olunca ot değildir diye avutuyorum kendimi ama türleri bilmeyince emin olamıyorum. Bu çimlenenler nedir acaba ?
Dichondra repens jineop (teşekkürler) Eklenti 292992 Lamium amplexicaule jineop (teşekkürler) Eklenti 292993 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bu çimlenen hangi bitki?
1 Eklenti(ler)
Liranın hemen yanında çimlenen hangi bitki olabilir? (4)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025