![]() |
Olabilir jineopcuğum teşekkürler:)
|
Bu çimlenen hangi bitki?
3 Eklenti(ler)
Bundan birçok yerde çimlenmiş. Ne olabilir? (5)
Üzüm (Asma) limon_sever |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Evet, bu keçi boynuzuna benziyor. Burdan benimkilere bakabilir, çeneklerden sonra yeni çıkan yapraklarını karşılaştırarak emin olabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ceratonia siliqua
Keçiboynuzu- Harnup Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Campsis radicans ( Acem borusu )
Güngör Salman Merhabalar Bu bitki pandora yasemini tohumu ektiğim viyollerde çimlendi ve büyüdü, ne olduğunu bilenlerden yardım rica ediyorum. Teşekkürler Sn Güngör Salman. Eklenti 297886 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba,
Bahçemin bir bordürüne dört adet tohum paketi serpiştirmiştim:
Şimdi şöyle bir sorunum oluştu, otlarla bu çimlenen çiçekleri ayıramadığım için manzara berbat durumda. Aralarda başka uçuşan güzellikler de olabilir, temizlenmesi gereken bitkiler de var sanıyorum. Sizden yardım alabilirsem çok mutlu olacağım. Bitkilerin resimlerini sıra ile yapıştırıyorum. Teşekkür ederim ilginize, çok selamlar. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bu bitki nedir acaba? (Portakal nergisi, aster, kantaron, deniz lavantası ya da sürpriz:) ) Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bu bitki nedir acaba? (Portakal nergisi, kantaron, aster,deniz lavantası ya da sürpriz:) ) Selamlar Portakal nergisi (teşekkürler Sn. Jineop) |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bu da yeşillenenler arasında (aster, portakal nergisi kantaron, deniz lavantası olabilir mi dersiniz ) Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bunu da sormak istemiştim. Portakal nergisi, aster, kantaron, deniz lavantası olabilir mi ? Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Portakal nergisi, aster, kantaron, deniz lavantası olabilir mi diye sormak istediğim sonuncu bitkide aşağıda. Selamlar, ilginize teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Saksımda çimlenen bu bitkiler datura olabilir mi? Bu sene datura ekmedim, geçen seneden saksıda kalmış tohum çimlenir mi? Teşekkürler...
Eklenti 299645 |
Lilium
Jineop Merhaba,soğanlı bir bitki büyümekte ama ne olduğunu anlayamadım.Bu bitkinin adı nedir?Şimdiden teşekkürler. [IMG]http://c1205.hizliresim.com/x/r/6lgy6.jpg[/IMG] |
1 Eklenti(ler)
Çimlenen bu bitkinin ismi nedir? Çörekotu gibi küçük siyah tohumları vardı yanılmıyorsam.
Eklenti 299955 |
Alıntı:
|
[QUOTE=sinem kamalı;971732]Merhaba,soğanlı bir bitki büyümekte ama ne olduğunu anlayamadım.Bu bitkinin adı nedir?Şimdiden teşekkürler.
QUOTE] lilium sanırım yakında çiçek açar o zaman emin oluruz:) |
1 Eklenti(ler)
Bu tohum hangi çiçeğin tohumu. Çiçeklerin ebruli ve 25-30 santim boyunda,mevsimlik olduğunu hatırlıyorum ama ismini hatırlayamıyorum. Bitki ile ilgili araştırma yapacağım. Yardımınızı bekliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025