![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu saksıdaki 3 bitkiden biri benim Kasım ayında ektiğim at kestanesi.. Çimlenip gelişerek bize dünyaları verdi. Diğer ikisi de balkondaki zeytin ağacımın dibinde çıktı rüzgardan hediye.. Sokağımızda bol miktarda ıhlamur ve erik ağacı var acaba bu fidancıklar ıhlamur ve erik olabilir mi? Bu kadar şanslı olabilir miyiz?
Arkadaki erik Soldaki ıhlamur Teşekkürler h_dogan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sedir Ağacı ama hangi sedir ? Ben Himalaya olduğunu tahmin ediyorum . Sizce ?
|
1 Eklenti(ler)
Cercis siliquastrum (Erguvan)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çilek saksımda çimlenen bu bitkiyi penstemona benzettim.. Ama üç parmak kadar penstemon olur mu?
Kırmızı çiçekli çileğim ölmüştü, o canlandı sandım ama yapraklar ve çiçek başka bir bitki.. Yardımızı rica ediyorum. :) |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sn. Kelebek çalısı..
Dediğiniz gibi galiba benim Mimulus çiçeğim var. Yapraklarını benzetemedim ama henüz küçük belki bu yüzden.. Takip edeyim, meraktayım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Öyle çok tohum ektim ki! Bunun adı silinmiş. Ne olduğunu bilemedim. İşin ilginci daha torftayken çiçek açmaya başladı...
Eklenti 403066 Eklenti 403067 |
teşekkür ederim Sn coskun8553 ve Sn Xamid
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,bu çimlenenler ne fidesi?
Eklenti 403725 |
deneme
1 Eklenti(ler)
bu tohumu tanıyan varmı arkadaşlar.Eklenti 405790 almanyadan gelen bir çiçek tohumu bu kese içinde 3-4 tane tohum var ektim henüz çimlenme olmadı adını öğrensem iyi olacak teşekkürler
|
arkadaşlar hiç gören bilen yokmu :( yorum yapan yok
|
Alıntı:
|
Sn. hdogan'ın bebekken ıt uzumune benzettıgı bıtkı bu hale geldı. Sımdı neye benziyor?
http://o1305.hizliresim.com/19/n/n8uyy.jpg |
2 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu tohum hangi çiçege ait bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum ektim ama çimlenmedi çiçek tohumu oldugundan eminim ama ismi lazım yardımlarınız için ço teşekkürler şimdiden:)[ATTACH][ATTACH]4
07934[/ATTACH][/ATTACH] |
bir kese içinde 3-4 tane tohum var üsttekiler keseli hali alttakileri çıkmış hali
|
Alıntı:
eklediginiz fotograflar net olmadigi icin ne tohumu oldugunu tahmin etmek cok zor. Tohumlarin daha net fotograflarini eklermisiniz? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Petunya Tohumu Çimlendirdim Ama Petunya mı Acaba?
3 Eklenti(ler)
Netten Petunya resimlerine bakınca yaprakları benzemiyor gibi geliyor bana, bakalım çimlenmişken kıyamadık yolmaya ne olduğundanda emin olmadan bakıyoruz şimdilik :)
Yaprakları Kuşlar tarafından tartaklanınca Göz önündeki mutfak balkonuma gizledim onu :D :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025