![]() |
Japonya'dan gelen tohum
1 Eklenti(ler)
Ginkgo biloba (Mabet ağacı)
Tohumcu Nılgun Sevgili arkadaşlar Müdürümün damadının japonya'dan getirdiği bir sert kabuklu meyve. Japon fıstığı olduğunu söyledi ama internette bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Eklenti 355780 Kabuğu sanki zımparalanmış gibi pürüzsüz ve parlak. Acaba bu tohumları (meyveyi) tanıyan var mı? |
2 Eklenti(ler)
Bu çimlenenler hangi bitki acaba? Birden fazla saksıda kendiliğinden çıkınca tohum çimlendirme denemelerimin sonucumu yoksa yabani bir bitki mi anlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eklenti 360818 Eklenti 360819 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkim henüz çok küçük ama belki resimden ne olduğunu çıkarabilen olur diye paylaşmak istedim
|
Sn coşkun8553, sizin bitki sanırım aşkın göz yaşı yavrularından biri.
Sn Heyyamola sizin göstermiş olduğunuz bitkinin de kabak, salatalıkgillerden olma ihtimali var mı acaba:D. |
Sn Denizardacan kalanchoe'lerin yaprak kavisleri yukarıya doğru değil mi,baktığım bütün resimlerde öyleler.Benim çiçeğimin bütün yaprakları aşağıya doğru kavis almış,yoksa sonradan mı şekli değişiyor :p
|
Alıntı:
|
Sn coşkun 8553,
Benim topraktan mı geldi bilmiyorum bir anda 15-20 tane akşın göz yaşı yavrum olmuş, yalan değil özellikle kaçtığım bir türdü çok yayılıcı olmasından dolayı. Tüm yavruların yaprakları aşağıya doğru kavisli bendekilerin tabi daha uzman arkadaşlar da görüş bildirirlerse daha iyi olur. |
1 Eklenti(ler)
Bu hangi ağacın tohumudur?
Kışın yapraklarını döken ve Akdeniz ikliminde yetişen bir ağaç olmalı. |
Jakaranda ağacı tohumu.
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar, asagidaki fotografta bir Agacin meyve ve tohumlari var, acaba bu tohumlar ne tohumu?
|
Emin değilim ama iğde olabilir
|
1 Eklenti(ler)
Bu hangi bitki ,yardımcı olabilecek olan var mı?
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu tohumlar hangi Agacin tohumu?
Disbudak Tohumu. xamid |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Japon feneri
Hherbul Bu tohumu merak ediyorum. Gece sefasina benzettim ama degilmis sanirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ektiğim tohumlar arasında Hollanda zambağı tohumu da vardı, olabilir mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ortanca saksısında çıkan bu bitkiyi tanıyor musunuz?
ISIRGAN OTU( Urtica dioica) Tohumcu Nılgun |
2 Eklenti(ler)
Nergis saksısından da bunlar çıktı.
Ben mi ektim de hatırlayamıyorum? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu tohum kozalaklari hangi Agaca ait?
|
2 Eklenti(ler)
Ne ektiğimi inanın hatırlamıyorum. Meşe palamutu mu acaba diye düşündüm ama bu ince yapraklı ne olabilir bu fideler yardımcı olabilecek var mı?:o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025