![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhaba bunlarin ne tohumu olduğu konusunda bilginiz var mı? Emirgan korusundan toplanmistir. Teşekkürler.
|
Bunlar tohum mudur?
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bunlar tohum mudur, hangi ağaca ait olabilir? Teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
bu tohumlar Zonguldaktan geldi, ama ustunde yazmiyor hangi sebze oldugunu. Bilen var mi? |
Evrengonul Merhaba,
Kimse cevap vermediği için atış hakkımı kullanmak istiyorum [emoji268]Ziraat mühendisleri konuyu aydınlatacaklardır, en azından size araştırmaya başlamak için ipucu olur.. http://ktuorman.yetkin-forum.com/t82...-picea-pungens Bu aileden olabilir. Bizim bahçede de var, öyle teşhis edebildim. agaclar.net de iğneli ağaçlar ailesini ziyaret ederseniz kesin tanıyı koyarsınız. Selamlar Sent from my iPhone using Tapatalk |
4 Eklenti(ler)
Yurtdışından getirttiğim bu çiçek tohumunun adını öğrenmek istiyorum. Satıcı tohumları karıştırmış galiba. Şimdiden teşekkür ederim.
|
4 Eklenti(ler)
Bu çiçek tohumunun isminide bilmiyorum. Çiçek tohumu olduğunu biliyorum ama ismini bilmiyorum. ismini öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sarmaşık cinsi bir bitkinin tohumu. Geçen sene çiçek ya da meyvesini göremedim. Bileniniz var mı acaba?
|
Merhabalar
1 Eklenti(ler)
Ispanakların yanında beliriverdi.Ne olduğunu söyleyebilir misiniz?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bahcemde cikmis, ilginc yapragi var. Bu ne bitki bilen var mi?
|
2 Eklenti(ler)
saksımda peydahlanan ne olduğu hakkında en ufak bir fikir yürütemediğim bu bitki filizi hakkında yorum yapabilecek olan varmı?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Petunya tohumu diye ektiğim ama çıkan bitkinin hiç alakası olmayan bir formu var. bu bitki nedir acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Araujia sericifera olabilir mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Promosyon kalem arkasında çıkan tohumlar.
2 Eklenti(ler)
Merhaba görselde gördüğüz kalemlerin arka tıpalarına birkaç tohum eklenmiş. bir kısmını ektiysem de bir sonuç alamadım. Ben de ne tohumu olduğunu araştırıp o türe özgü çimlendirme teknikleri uygulamaya karar verdim. Tohumları tanıyanınız bileniniz var mı ne tohumudur acaba :)
|
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur ve fotoğrafı doğru eklemişimdir. Benim sormak istediğim şey fotoğrafta büyüyen fideleri babam Şubat ayında tohum olarak saksıya ekmişti, fakat ne diktiğini hatırlamıyor. Brüksel lahanası, kereviz veya turp olabilir dedi ama hiçbiri de olmayabilir. Bu çıkan fidelerin ne olduğunu bilen varsa söyleyebilirse sevinirim. |
http://i.hizliresim.com/57jY3j.jpg
Merhaba, Tatil için köyüme gittim ve yerlerde bu tür yohumlar gördüm... Takip ettiğimde büyük bir ağaçtan geldiğini gördüm. Üzüm salkımı gibi salkımları var fakat her salkımı bunlarla dolup taşıyor. Bu tohumu nasıl çimlendirebilirim? Ve ağacın ismini söylermisiniz? |
Alıntı:
Bu arada fotoğrafları foruma yüklemelisiniz, aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6257.htm |
1 Eklenti(ler)
merhaba, petunya ve hercai menekşe paketlerindeki tohumları diktim 1 aydan fazla bir süre önce ancak şuan çıkan bitkiler bunlar, iki bitkiyle de alakası yok gibi geldi bana, doğru tohumlar mı yoksa alakasız ot türü olabilirmi pek gelişmiyor, fikri olan var mı?:confused:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Son sorum;
şeker begonya tohumu ektim ortaya bunlar çıktı, sizce bunlar şeker begonya olabilirmi? Kökleri o kadar cılızki bitki yapraklarını taşıyamıyor ayrı ayrı saksılara mı dikmeliyim yoksa biraz daha köklerin güçlenmesinimi beklemeliyim ama başka saksıya alsam sanki ölecek hepsi kökler okadar zayıf.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Artık foruma yüklerim tekrar saol :)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025