![]() |
Bu çimlenen hangi biki
1 Eklenti(ler)
Merhabalar bu bitkinin ne olduğu konusunda bir fikriniz var mı acaba ?
|
1 Eklenti(ler)
bu bitkini ne ola ki? saksıya o kadar çok çekirdek diktim ki hızla gelişen bu bitkinin ne olduğunu çıkaramıyorum ?
bal kabağıymış |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Yine ekip ne oldugunu unutma vakası ile karşı karşıyayız :). Bu çimlenen nedir ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitki yumruluydu ve çiçekli bir bitki olduğunu duydum ama adını bilmiyorum şekli tuhafima gitti cubuk gibi çıktı yaprak belirtisi yokEklenti 611305
|
Alıntı:
|
Merhaba,
Bahçede karşılaştığım bir kaç bitkiyi sormak istedim. Vakit ayırır da yazabilirseniz sevinirim. Selamlar, Bu birincisi, 7 tane çok muntazam yaprağı var, ot değil sanırım: http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1d1ce3be83.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Merhaba,
Bu da ikincisi. Yolmak istemedim. Ağaç olabilir gibi geldi. Umarım ağaçtır. Güzel bir yere taşırız. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7525aa7c10.jpg Çok teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk |
Merhaba,
Bu da sonuncusu. Bu arkadaş soğanlıların içinde üç yıldır Gül gibi geçiniyor. Kök yapacak, stresli herhalde diye diye bu günlere geldik. Açmayacaksa alayım artık:) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...91df04c594.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
1 Eklenti(ler)
Kaynağını bilmediğim için ortaya soruyorum :)
Bu Campanulanın dibinde çıkan bitki ne olabilir ? Eklenti 615300 Muhtemelen yumru olarak toprağa karıştı ve şu an "merhaba" dedi:) Campanulaların sahibi bilir artık kimdir, nedir :) |
Tohumdan çimlenen bitki
1 Eklenti(ler)
Merhaba tohumdan çimlendirdiğim bu bitkinin ismini bilen varmı? **** teşhis etmek için henüz erkenmi
|
Kırmızı bitki
1 Eklenti(ler)
Merhaba, sanırım bu sefer doğru yerde soruyorum soruyu :) bu çimlenenler hangi bitkiye ait teşhis edebilen yardımcı olabilirse çok sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan çimlenen bitkiler hakkında birisi lütfen birşey söyleyebilirmi?
|
Alıntı:
|
Sn Mücevherçalısı, sabah kedi tırnağı denmişti. Siz eminmisiniz?
|
Alıntı:
|
Inşallah ortak noktada buluşabiliriz:)
|
Tohumdan çimlenen bu bitkiler nedir bilen varmı?
|
Bunun ne meyvesi olduğunu anlayamadım. Yardım lütfen.
Saksılarımda kendiliğinden çıkan bu meyvenin ne olduğunu anlayamadım. Ne olduğunu söyler misiniz?
|
Fotograf yükleyemedim bir türlü. Tekrar denicem.
|
Bu ne olabilir?
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitki saksıdaki çiçeğimin yanında çıktı bende başka saksıya aldım ama ne olduğunu bilmiyorum sizce hangi bitki olabilir?
|
1 Eklenti(ler)
Bu tohum hangi ağacın tohumudur ???
|
1 Eklenti(ler)
Bu bir tohum mudur ??
|
1 Eklenti(ler)
Kızım ekmiş bunu ama ne olduğunu bilemedik. Eylül-EKim ayında çıktı. Acaba nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
düzeltme
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025