![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/811869-post17.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Buna cevap gelmemiş sanırım. ,;) Kına çiçeği. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba...Ot zannedip koparmaya niyetlendiğim ama benzerinden çok fazla çıkmış olduğundan ne ekmiştim diye hatırlayamadığım bu bitkileri tanıyan var mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üyelerin Gönderdiği Tohumlardan Çıkan Farklı Bitkiler..
1 Eklenti(ler)
Aster tohumunu toplantıda paylaşımdan almıştım.. Tabii ki art niyet aramıyorum, bazen tohumlar karışabiliyor.. Paketin üzerinde isim yazıyordu elbette.. Ama yine de aramızda şakacı üyeler olacağını da düşünmeden edemiyorum..
Asterler marula benzer bir şeye dönüştü :rolleyes: Eklenti 304430 Daha önce Sevgice'nin yaşadığı.. Abululion Abutulion Lavanta'nın yaşadığı.. Selluka Ben de bir arkadaşımla mavi kantaron paylaşmıştım, başka bir şey çıkmış :D |
Aster tohumlarını çimlendirememişsiniz... Kullandığınız topraktaki yabani otları çimlendirmişiniz...
Tebrikler...:D;):cool: Şaka şaka... Ne asterden anlarım, ne de maruldan...:D |
Merhaba,
Sn. selis, sanıyorum aster, çünkü benim 830. mesajda sorduğum bitkiye benziyor. Ben de hala ellemedim kendisini, bekliyorum. Selamlar. |
tatlı bezelye bence ikimiz de marul dikmişiz.. Sizinki de marula benziyor..
Aster Fidesi Yarın bahçeye dikeceğim şansım varsa bol bol salata yeriz :p |
Sn. selis , ektiklerinizin içinde Campanula var mıydı acaba? Benim Campanula fidelerime benzemekteler.
|
Alıntı:
|
Ortalığı karıştırmayın kelebek çalısı, onlar marul.. Biraz önce yedim :D
|
1 Eklenti(ler)
Campanula medium
|
1 Eklenti(ler)
Aster
|
Çalı asteri yarın isterseniz çekerim;)
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar merhabalar..
Saksı kenarlarına çıkmayan tohumların bulunduğu viyol topraklarını boşaltırım. Bunların hangi bitki olduğunu bilemedim. Datura stramonium Teşekkürler sevgili jineop.. Eklenti 304674 Bu bitkiye benzeyen bir dalı arkadaşım yara otu diye göstermişti. Kendiliğinden çıkan bir ot mu dersiniz? Ben sukulent zannedip biraz bekledim ama daha otsu sanki.. sedum spectabile Teşekkürler Sn meraklı amatör.. Eklenti 304675 |
Alıntı:
|
Ferihacım ilki Datura stramonium.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sevgili kelebek çalısı Catharanthus olması mümkün tabi, seradan aldığım saksıda, muhtemelen tohum gelmiştir.
Çiçek açınca netleşecek. Teşekkür ederim. |
Bu çimlenen hangi bitki?
1 Eklenti(ler)
Ampelopsis
Jineop Geçen yaz temmuz sonunda bir yerden toplamışım tohumunu. Sarmaşık diye not düşmüşüm. Ne olabilir? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025