![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sabah Sefasi
SDurul Sabah sefasi olabilir mi? Ekmemistim ama... |
1 Eklenti(ler)
Lavatera olabilir mi?
|
1 Eklenti(ler)
Iberis
Jineop Coreopsis ya da iberis olabilir mi? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Pandora Yasemini (Pandorea Jasminoides)
Jineop En cok merak ettigimi sormaya cok korkuyorum. Ben saksiya ne ektigimi biliyorum da bakalim siz benzetecek misiniz? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim bahçede tohumlardan rüzgarla etrafa saçılıp da çimlenen Tecoma stans bignonia türü epey farklı. Tırtıkları belirgin, yine hafif tüylü ama daha dar uzun yaprak yapılı. Tabi ki Bignonia çeşitlerinin tümünü bilmiyorum.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Tagetes e de benzediğini farkettim :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tohumlar bunlardı
Cevap yıldız yasemin oldu Kiraz'ın çimlendirdiği yaseminlerin fotoğrafı Bu da benim tohumlardan çıkan.. Net belli olması için biraz daha beklemeliyim sanırım.. |
Alıntı:
Cynanchum acutum, Vincetoxicum canescens gibi Asclepiadaceae ailesine ait çoğu bitkinin benzer tohum kesesi ve tohumları var. Görüntü Asclepiadaceae ailesine benziyor. |
Teşekkür ederim..
Şuradaki fotoğrafları görünce emin oldum.. 12 tane çimlenmişti.. Yazık olacak.. |
1 Eklenti(ler)
Sabah sefalarının arasında çimlenen, değişik yapraklı bitkinin adı nedir? Haseki küpesi olma olasılığı var mıdır? Teşekkürler...
Eklenti 307310 |
4 Eklenti(ler)
Bu bitkilerin Türkçe adları nedir?
|
Sn. adavci,
Reines marguerites olarak sorduğunuz [B]Callistephus sinensis[/B] yani saraypatı. Ijskruid olarak sorduğunuz Mesembryanthemum yani buz çiçeği. Zilverblad olarak sorduğunuz Cineraria . |
Sn. adavci,
son fotoğraf için yalnızca tahminde bulunabilirim, Alcea rosea olabilir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025