![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu Bitki ne olabilir ?
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
Evet Altın Çilek... Ben de ekmiştim oradan biliyorum... :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Xamid Bey teşekkür ederim bende erguvan diye düşündüm ama emin olamadım , erguvan tohumu ekmiştim .
Bu resimdeki sağ üst köşedeki hangi bitki olabilir acaba ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çay olması imkansız :) ama cevap vermek için zaman ayırdığınız için teşekkürler Coşkun bey , Nilgün hanıma katılıyorum turunçgillerden olduğunu tahmin ediyorum elma ve limon ekmiştim . Bunlardan biri diye tahmin ediyorum . Mandalina portakal ekmedim . Limon olabilir mi ? Bu arada Nilgün hanımada teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığı için .
|
Bu tohum ne tohumu?
2 Eklenti(ler)
Elaeagnus angustifolia
Kuş İğdesi copur 09 Not: Resimdekiler Temmuz ayında toplanan olmamış meyveler. Ağaç daha çok zeytine benziyor-fotoğrafını çekemediğim için özür dilerim; ama dalları uzayınca aşağı doğru sarkıyor ve daha seyrek yapraklı. Meyveler tatsız, yağsız. Ne olduğunu bilmediğim meyveleri cidden ağzıma atmamalıyım. Cevabınız için teşekkürler. |
Bu tohum ne tohumu?
1 Eklenti(ler)
Ailanthus altissima
Cennet Ağacı sakdag Not: Ağacın yerel isimleri Kokar Ağaç, Andref, Yaban Cevizi Bir yol kenarında buldum, ağacı belirleyemedim. Rüzgarla sürüklenmiş olabilir. Cevabınız için teşekkürler. |
Sayın Fcı, tohumunuz İğde ağacının olmamış meyvesi. Sonbaharda kabuğunu kolayca soyduktan sonra yemeyi deneyin.
|
Alıntı:
Ailanthus altissima (cennet ağacı) ağacının tohumları. Yerel olarak kokar ağaç, andref, yaban cevizi (cevizle hiç alakası olmamasına rağmen) gibi isimlendirmeleri de vardır. |
bu tohumun adı ne
ilk başta limon zannetim çünkü limon gibi kokuyo internette araştırdım bulamadın arkadaşlar adını bilmiyorum bilgisi olan varmı
|
1 Eklenti(ler)
bunları geçen gün soğanlı bir bitkiden aldım, ama bitkiyi tanıyamadım.
bunlar tohummu? tohumsa ne tohumu? |
Bu bitkinin adi nedir
|
Telefon ile resim yukleyemedim sanirim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür
ederim Tohumcu Nılgun, bitkilerin boyu çok uzundu, üzerinde az miktarda tohum vardı bende aldım.. yanıtınız için teşekkürler. |
Soru 1
1 Eklenti(ler)
Bilen var mı bu çimlenen bitki nedir?
hoşkıran /sirken cevap: yağmur çok teşekkürler |
Soru 2
1 Eklenti(ler)
Bu çimlenen bitki ne olabilir?
Taşınma esnasında her şey karıştığı gibi saksılara sokuşturulmuş bol bol meyve çekirdeği var...Bu ikisini bilemedim... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu ince belli palmiye ağacının üzerinde siyah salkım üzüm gibi taneler vardı bunlar tohum mu acaba ? eğer tohumsa şimdi toplama zamanı mı ?
|
bunlar tohum mu bilen bir arkadaş yok mu ?
|
Alıntı:
Topladığınız tohumların kabuklarını soyup su dolu bir bardağa atın, dibe çökenler sağlam, su yüzeyine çıkanlar çürüktür. |
Alıntı:
Tohumları toplama tarihini bilmem lazım üzerinde binlerce var. Eğer şimdi zamanı değilse zebil olmasınlar |
1 Eklenti(ler)
Bakırköy sahilde gezinirken yerde bulduğum,ama kafamı yukarı kaldırıp baktığımda hangi ağaçtan düştüğünü anlayamadığım bu tohum ne tohumudur?
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025