|  | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu Bitki ne olabilir ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 4 Eklenti(ler) | 
| 
 Evet Altın Çilek... Ben de ekmiştim oradan biliyorum... :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Xamid Bey teşekkür ederim  bende erguvan diye düşündüm ama emin olamadım , erguvan tohumu ekmiştim . Bu resimdeki sağ üst köşedeki hangi bitki olabilir acaba ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 çay olması imkansız :) ama cevap vermek için zaman ayırdığınız için teşekkürler Coşkun bey , Nilgün hanıma katılıyorum turunçgillerden olduğunu tahmin ediyorum elma ve limon ekmiştim . Bunlardan biri diye tahmin ediyorum . Mandalina portakal ekmedim . Limon olabilir mi ? Bu arada Nilgün hanımada teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığı için . | 
| 
 Bu tohum ne tohumu? 2 Eklenti(ler) Elaeagnus angustifolia Kuş İğdesi copur 09 Not: Resimdekiler Temmuz ayında toplanan olmamış meyveler. Ağaç daha çok zeytine benziyor-fotoğrafını çekemediğim için özür dilerim; ama dalları uzayınca aşağı doğru sarkıyor ve daha seyrek yapraklı. Meyveler tatsız, yağsız. Ne olduğunu bilmediğim meyveleri cidden ağzıma atmamalıyım. Cevabınız için teşekkürler. | 
| 
 Bu tohum ne tohumu? 1 Eklenti(ler) Ailanthus altissima Cennet Ağacı sakdag Not: Ağacın yerel isimleri Kokar Ağaç, Andref, Yaban Cevizi Bir yol kenarında buldum, ağacı belirleyemedim. Rüzgarla sürüklenmiş olabilir. Cevabınız için teşekkürler. | 
| 
 Sayın Fcı, tohumunuz İğde ağacının olmamış meyvesi. Sonbaharda kabuğunu kolayca soyduktan sonra yemeyi deneyin. | 
| 
 Alıntı: 
 Ailanthus altissima (cennet ağacı) ağacının tohumları. Yerel olarak kokar ağaç, andref, yaban cevizi (cevizle hiç alakası olmamasına rağmen) gibi isimlendirmeleri de vardır. | 
| 
 bu tohumun  adı ne ilk başta limon zannetim çünkü limon gibi kokuyo internette araştırdım bulamadın arkadaşlar adını bilmiyorum bilgisi olan varmı | 
| 
 1 Eklenti(ler) bunları geçen gün soğanlı bir bitkiden aldım, ama bitkiyi tanıyamadım. bunlar tohummu? tohumsa ne tohumu? | 
| 
 Bu bitkinin adi nedir | 
| 
 Telefon ile resim yukleyemedim sanirim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Teşekkür ederim Tohumcu Nılgun, bitkilerin boyu çok uzundu, üzerinde az miktarda tohum vardı bende aldım.. yanıtınız için teşekkürler. | 
| 
 Soru 1 1 Eklenti(ler) Bilen var mı bu çimlenen bitki nedir? hoşkıran /sirken cevap: yağmur çok teşekkürler | 
| 
 Soru 2 1 Eklenti(ler) Bu çimlenen bitki ne olabilir?  Taşınma esnasında her şey karıştığı gibi saksılara sokuşturulmuş bol bol meyve çekirdeği var...Bu ikisini bilemedim... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 2 Eklenti(ler) Arkadaşlar bu ince belli palmiye ağacının üzerinde siyah salkım üzüm gibi taneler vardı bunlar tohum mu acaba ? eğer tohumsa şimdi toplama zamanı mı ? | 
| 
 bunlar tohum mu bilen bir arkadaş yok mu ? | 
| 
 Alıntı: 
 Topladığınız tohumların kabuklarını soyup su dolu bir bardağa atın, dibe çökenler sağlam, su yüzeyine çıkanlar çürüktür. | 
| 
 Alıntı: 
 Tohumları toplama tarihini bilmem lazım üzerinde binlerce var. Eğer şimdi zamanı değilse zebil olmasınlar | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bakırköy sahilde gezinirken yerde bulduğum,ama kafamı yukarı kaldırıp baktığımda hangi ağaçtan düştüğünü anlayamadığım bu tohum ne tohumudur? | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu bitkinin adı nedir? | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 07:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025