![]() |
Alıntı:
|
teşekkür ederim xamid.
|
1 Eklenti(ler)
bu kaktüs cinsinin adı nedir?
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...nedir/4577.htm |
Alıntı:
Opuntia subulata |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
kendiliğinden çimlenen bu bitki nedir arkadaşlar?
teşekkürler şimdiden. |
Duta benzettim ben =)
|
4 Eklenti(ler)
Ya arkadaşlar ne yaparsam yapayım hiç bir yerde konu açamıyorum ondan dolayı sorumu burayı yazmayı uygun buldum lütfen kusura bakmayın. Ben üniversite dolayısıyla Ankara'da yım yurtta kalıyorum.Yazın eve dönmeden önce kaktüsü balkonda unutmuştum döndüğümde içinde bir filiz gördüm ne olduğunu bilmiyorum.Belki çimlenir umuduyla zeytin, limon, portakal, kiraz, hurma belki de erik çekirdeği bile atmış olabilirim.Resimlerini koyuyorum bunun hangi filiz olduğunu yorumlayabilir misiniz? Ayrıca bol bol maden suyuda döküyorum 2-3 günde bir yarım şişe döküyorum.Sizce doğru mu yapıyorum? Daha yavru olduğundan daha çok mineral almalı gibi düşündüm. Teşekkürler.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Agac tohumunun filizi olsaydi, yaprak ve govde biraz daha kalinca olurdu. Marulun ilk filizlenisine de cok benzettim. Keske fotograflar biraz daha net olsaydi. :( |
Alıntı:
|
Doğaya zararlı ot, nasıl birşey?
|
Alıntı:
Bitki hakkında başka bir görüşü olan varsa belirtirse memnun olurum. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba, hipotes çiçeğinin saksısında kendiliğinden çıkan bu filiz ne filizi çok merak ettim. Baya kalın bir gövdesi var. Koparmaya kıyamadım. Tüylü ve dikenli bir yapısı var. İnşallah ot değildir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Bitki Hangi Bitki ?
1 Eklenti(ler)
Dostlar merhaba,
Saksımda kendiliğinden boy gösteren bu bitkiyi tanıyor musunuz? Oldukça geç gelişme gösteriyor. Yaklaşık 6 ay içerinde bu boyutuna ulaştı. |
1 Eklenti(ler)
Tekrar merhaba,
Bu da ikinci bitkim. Bu bitkide kendiliğinden yetişmiştir. Bu bitkinin daha önceki fotoğrafları: http://www.agaclar.net/forum/1144032-post1096.htm http://www.agaclar.net/forum/1144036-post1097.htm |
Synnada, birinci fotoğrafta sorduğunuz limon.
|
Thuja(Arborvitae), mazı.
Alıntı:
|
Hangi ağaç?
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Ektiğim onca tohumun arasında çimlenmiş olanlardan birisi, biraz büyüsün tanırım dedim ama hiçbirine benzetemiyorum, biraz yardım rica edeyim lütfen. İki saksıdaki de aynı bitki. Şimdiden teşekkürler. |
Bu hangi bitki
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar her bulduğum tohumu bir saksıya atıp suladım. İsimlendirdim fakat tümü karışmış birbirine. Bu resimde çimlenen tohum ne olabilir. Ginkgo Biloba olabilir mi?
Edit: Akşam Sefasıymış :( |
narenciye?
1 Eklenti(ler)
Bir de bu var. Sanırım narenciye ama tam emin olamadım. Limon çekirdeği atmıştım. bu o olabilir diye düşündüm.
Edit: Turunç |
Er-art, ikinci fotoğraftaki limon çekirdeğinden çimlenen bir turunç ağacı.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025