![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Ne kadar isterdim :)) bendeki bitki de 7 - 9 - 11 yaprakçıklı dallar
|
Alıntı:
iberis ya da aubertia . Yani büyükse gidişleri iberis olacaktır. Sevgiyle... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili lir. Tohumlarını sevgili cemo, göndermişti ve adını hatırlayamadığını not düşmüştü. O görürse belki hangisi olduğunu hatırlar. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar ne tohumu bilen varmı acaba?
|
Öldü o bitki, neren bilmem ;(
|
Erguvan Tohumu Çimlendirme
2 Eklenti(ler)
Erguvan tohumu çimlendirdiğimi sanıyorum ama pek emin değilim. Aldığım Kanada Erguvanı'ndan 5 adet, beyaz erguvan tohumlarından da 4 adet ektiğim halde yalnızca bu çimlendi. Yalnız gören herkes "ota benziyor" diyor :(
Bu bitkinin erguvan olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı? |
Beyaz erguvan cimlendi bende..unutmazsam yarın fotoğraf eklerim.
|
Yukarıdaki bitkiye benziyor mu cemo? :((
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
:(:(:(:( Sevgili lir, daha minicikken bile erguvanı andırıyor, bendeki ne o zaman?
Erguvan tohumunun çimlenme süresi ne kadar? Bendekiler iki aydır nerdeyse bekliyor, toprağı açıp bakıyorum hâlâ "tık" yok! |
Alıntı:
Üzülmeyin, belki sizin bitki, sevineceğiniz bir bitkidir. Ben erguvan tohumlarımı, sonbaharda ekmiştim, yeni cıktılar. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar, çok üzüldüm ama en azından tereddütlerden kurtulmuş oldum, erguvan çok sevdiğim bir çalıydı. Ne zamandır saksıda yetiştirmekle kafayı bozmuştum. :)
Ful yaseminimin tenekesine ektiğim tohumlar var, iki senedir elime geçenleri oraya gömüyordum, bu sene bir şeyler çıkmaya başlamış. Onların fotolarını da ekleyip ne olduklarını öğrenmek istiyorum :D ama azıcık daha büyümeleri lâzım.:rolleyes: |
2 Eklenti(ler)
Benim de hemen hemen bütün saksılarımın kenarında çıkan bu bitki nedir acaba ;)
Lythrum salicaria Sevgili lir |
1 Eklenti(ler)
Bilinçli dikmedim.. Benzetiyordum ama bendeki çimlenen erguvan o zaman..
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz erguvan fidem.
|
1 Eklenti(ler)
Ocimum basilicum(reyhan)
lir Yaban mersini tohumlarının olduğu yerde bunlar çıktı ama tam emin olamadım acaba yaban mersini mi? Eklenti 217626 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Arşiv güzelmiş ben nette aradım göremedim blueberry dwarf diye almıştım tohumları, ne olabilir ki bunlar 4-5 adet aynı şekilde çimleniyor?
|
Alıntı:
|
Enteresan Sevgili lir bekleyeceğim bakalım ne :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025