![]() |
Alıntı:
|
Bu orkidenin adını
1 Eklenti(ler)
ve güzel bir kokusu ulup olmadığını bir bilenden riça ederim
|
Bu çimlenen tohum ne tohumu?
1 Eklenti(ler)
Bir tohum satışı yapan firmanın hediyesi,üzerinde '' campanula carpatica '' yazan tohumu ektim ve aşağıdaki mantarımsı şeyler çıktı, mantar değil, '' campanula carpatica '' yetiştiren varmı? satıcı firmanın tohumları karıştırdığını sanıyorum ama yinede sorayım dedim.
Eklenti 268992 |
Alıntı:
Not: Cattleya, cymbidium derken orkideler de ilgi alanıma sayenizde girdi:p |
Alıntı:
|
Sevgili Lir bunları ilk defa görüyorum,diyeceğim tohumlar karışmış lithops fakat onlarda yeşil oluyor,daha bir hafta oldu,dediğiniz gibi 4 hafta beklemeliyim.
İlginize çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Lir beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
mercekle bakarak,görebildiklerimi ayıkladım ve yakından bakınca mantar olduğuna sayenizde emin oldum. En azından forumdaki arkadaşların,torf içinde mantar oluşabileceği ve şeklen neye benzediğini göstermek açısından faydalanacağı bir yazışma oldu. Eklenti 269015 |
Alıntı:
ve Sevgili Lir Sayenizde bu konuda bilgi edindim. Her ikinizede ayrı ayrı teşekkürler. Demek ki öğrenmenin sonu yokmuş. Gördüklerime çok şaşırdım gerçekten:eek: Selam ve saygılarla Asu |
Alıntı:
Daha neler öreneceğiz kimbilir. Birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar saksımın birinden bu fidecik çıktı. Bu ne olabilir bi fikriniz varmı? saksıya herhangi bir tohum ekip ekmediğimi hatırlayamıyorum. Ama iki ihtimal var ya cherimoya **** turunç? sizce hangisi olabilir.
|
Alıntı:
|
Hiç de benzetemedim ama olabilir de :)
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu filiz Epiphyllum un dibinden çıktı. Meraktayım, acaba hangi bitkidir?
|
Bir tahmin dahi yok mu?
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Büyük ihtimal keçi boynuzu...
|
Alıntı:
|
bu tohumların ne olduğunu biliyor musunuz.?
annem aracılığıyla ona da komşusunun mersinden yıllar önce getirmesiyle elime geçmiş bulunan bu bitki tohumlarının ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?[IMG]C:\Users\exper\Desktop\524070_344715568898581_8745 25343_n.jpg[/IMG]
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Petopentia Natalensis |
İkincisi Pachypodium Densiflorum :p
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025