agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Biçim verme teknikleri > Bonsai Tarzları
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-07-2008, 16:20   #28
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-05-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 415
Sayın Malina,

Ben suçlamıyorum. Sadece tartışmanın farklı hale geldiğini ve nedenini söylüyorum. Tabii çözümsüzlüğe sürüklenmemizin nedenini göstermemi suçlama olarak düşünüyorsanız diyebileceğim birşey kalmıyor.

Esas amaç o olmasa bile, suçlama cümlesi bu.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
...Birlikte calistigimiz sonra buradan ayrilip Avrasya bonsai sitesini kuran arkadaslar supurge tarzina "Buket tarzi" demiye basladilar. Oysa supurge tarzi hep birlikte calisarak bulunmustu. Japonca ve ingilizcedeki terimlerdeki gibi turkcedeki supurge de tarzla uyum icerisindeydi.
...
Bu paragraftan, "Bir grup isyankar bizden ayrılıp kendi kafalarına herşeyi değiştiryorlar. Onlardan önce herşey uyumluydu. Hadi siz de bir el atın süpürgemizi savunalım" anlamı çıkıyor. Dediğim gibi; esas amaç bu olmasa bile anlaşılan budur. Eğer tartışma bu mesajla başlamamış olsaydı Vyserra'nın dediği gibi çoktan çözüm bulabilirdik.

Eaglion Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026