agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)




Beğeni Düzeni386Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-09-2016, 15:08   #11
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Sapin neresini isirdiniz? Capsaicin (bibere aciligini veren madde), plasenta (sapa yapisik bulunan beyaz etli kisim) ve ondan biberin ucuna dogru uzanan beyaz damarda yer aliyor. Tohumlarda capsaicin bulunmaz.

Beyaz etten kocaman bir isirik almazsaniz, ne kadar aci oldugunu anlamaniz zor. Bunu yapacaksaniz, yaninizda bol miktarda ekmek ici bulundurun.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Erdal Hoca Mesajı Göster
Sayın TCM teşekkür ederim. Siz de uzun uzun ömürler görün Hani hep " biberin en acı yeri sap kısmının olduğu yerdir" derler ya. Ben de özellikle acılık var mı diye orayı ısırdım, yani dişledim. Ama acı değildi....


Düzenleyen birnefestoprak : 24-09-2016 saat 16:15
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025