agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni386Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2016, 14:20   #1
Ağaç Dostu

sedail's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2011
Biberinizi 4 e bölüp tüketin içerisindeki capcaicin miktarı bir kerede yemek için çok fazla gelir mide krampları yaşarsınız dikkatli olun

sedail Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2016, 14:36   #2
Ağaç Dostu

Erdal Hoca's Avatar

Giriş Tarihi: 09-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sedail Mesajı Göster
Biberinizi 4 e bölüp tüketin içerisindeki capcaicin miktarı bir kerede yemek için çok fazla gelir mide krampları yaşarsınız dikkatli olun
Sayın sedail, uyarılarınız için çok teşekkür ederim. Bu biberi yemeyi pek düşünmüyorum zaten. Sayı biraz fazla olsa söylediğiniz gibi parça parça yemeye çalışırdım. Daha önce yazmıştım ama tekrar edeyim: 3 yıl kadar önce migrostan aldığım Turuncu habanero yemiştim 2 tane. Bitirdikten sonraki ilk cümlem eşime " beni hastaneye yetiştirin" olmuştu....

Acı pul biber konusunda oldukça iddialıyım ama. Baharatçıya en acı pul biberinizden verin dedim. Adam bir kavanoz çıkardı üstünde " zehir acı" yazıyordu. aldım, önceleri çok acı geldi 3-5 gün sonra ona da alıştım. Beni kesmez oldu

Neyse...Şimdilik o tek biberin içinden sağlıklı tohumlar çıkmasını ve diğer tomurcukların da bibere dönüşmesini, sayının artmasını hayal edip bekliyorum

Erdal Hoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025