agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen MeyveliTepe
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 5 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2013, 19:35   #1
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,028
Domatesleri kaynar suya atıp 10 saniye bekledikten sonra delikli bir kepçe yardımıyla çıkarın. Kabukları kolayca zar gibi çıkacaktır.

Sonra iri iri doğrayıp tencereye atın. Yaklaşık 1 saat kadar kısık ateşte kaynasın. Sosta aromasını seviyorsanız 3-5 yaprak reyhan veya fesleğen atabilirsiniz. İndirmeden önce biraz (fazla değil) iri tuz atın. Yine indirmeden hemen önce bir el blenderiyle iri parçaları birazcık ufaltın.

Sonra her biri, bir spagetti'lik olacak şekilde temiz kavanozlara doldurun, sterilize edilmiş yeni kapaklarla kapayın ve kavanozları soğuyuncaya kadar baş aşağı bir yere koyun.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025